Torrent'in İlk Emri: Çift İdman!

ben terim zamanında tek idman yaptığımızı zannetmiyorum. 2 saate nasıl hem fiziksel idman hem de taktik analiz vs sığdıracaksın? eğer böyleyse rezalet varmış demek ki.

Ben iki antrenman olayına karşı değilim. Kondisyon antrenmanı sonrası teknik bir idman saha içi dizilimleri pozisyon alma vs gibi daha hafif idmanlar yapılabilir.

Ayrıca ben futbolcuların günde 2 saat gelip antrenmana çıkmasına sonrasında kendi kafalarına göre takılmalarına karşıyım. Millet asgari ücretle en az 8 saat mesai yapıyor bizler çalıştığımız firmalarda sabahtan akşama kadar mesai yapıyoruz. Bu arkadaşların da mesleği sonuçta bu. Antrenman olmasa bile sabahtan akşama kadar birlikte zaman geçirmeleri performanslarını arttırmaları için artı bir sebep olacaktır. Bir arkadaş Bayern örneği vermiş robben in söylediklerini yazmış. Bir iş yapılıyorsa günün belirli bir kısmını o iş için harcamak gerek.

Arda harici uyum sorunu çıkartacak topçu yok

fiziksel olarka iyi değildik bence. ligde milyon tane maçta geri düştük, hangisinde geri çevirebildik. en yakın örnek giresun maçı işte, 10. dk'de gol yedik 2 dakika karambol hariç doğru düzgün baskı bile kuramadık. oyuncu eksilince maç kaybetmesi en kesin takımlardan biriydi, şerrobahçe bizi 10 kişiyle deplasmanda yendi, biz olsak ordan maçı verirdik heralde. avrupa'da da her şeyden önce gol yememe üstüne plan vardı. plan doğruydu ama düzgün saha içi yerleşimiyle büyük fizik kondisyon isteyen bi taktik değildi. öyle olsa hayatını oyun planı üstüne kuran anadolu takımları patlardı zaten. avrupa'da şansımız ve becerimiz hiçbir maçta geri düşmemek oldu, çünkü ordan geri dönebilecek fizik güce geçtim avrupa'yı, dandik ligimizde bile sahip değildik.

sezon devam ederken büyük bir yüklemeye girileceğini sanmıyorum, zaten öyle bir saftirikliği yapmazlar da ama takıma tek idmanın yettiğini, fizik gücüün iiy olduğunu düşünmek de fazla iyimserlik olur.

Çift upload

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ayak tenisi geyiğine bayern videosuyla cvp verilebiliodu allahtan bizzat videoda görünen adam geldi de daha rahat cvp verilebilir. sanki dünyada bi tek biz ayak tenisi oynuyomuşuz gibi konuşmağa devam etmeyiniz

Biz bütün gün oynuyoruz ama heis

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Futbol oynayarak milyonlar kazanan insanların şikayet etmesini aklım almıyor. Fiziksel antrenmanı kaldıramayan zaten bizim takımda oynamasın. Galatasaray'ı diğer takımlardan ayıran bir şeyler olmalı. Ne kadar yetenekli olursa olsun tembel ve fiziğini kolayca salan oyunculardan nefret ediyorum.
Futbol kadar zevkli bir oyunu oynayıp üzerine para kazanmaktan bahsediyoruz. Bu kadar şanslı olup fiziğini geliştirmek istemeyen varsa takımımızda olmamalı.

Bi kere torentin wordde yazilmis,yazicidan cikarilmis kurallar kagidini floryanin her yerine asmasi lazim

Ben covid oldum 2 ay sonra gorusuruzler,idmana gec kalmalar,malca gorulen kartlar,istenen fizige soylenen zamanda ulasmama gibi bireysel malliklarin cezai karsiligi olmali

Bilince gelince,topculara dunyanin en sansli insanlari olduklari,hem sevdigi meslegi yapip hemde para san sohret sahibi olduklari,daha allahtan belalarinimi istedikleri dusuncesi beyinlerine sokulmali

Takimdan,kulupten,oynadigi oyundan haz duymayan,memnun olmayani dovsende duzeltemezsin,herseyi istenir hale getireceksin,emin olun topcunun kendisi 2 antrenmanmi yapiliyo 3 olsun der,demeyende s gitsin

Her hafta butun topcularin yag,kilo oranlari olculecek ve ben puro tutturiyim,icki iciyim,istedigimi yiyim sonrada takim 8 yil benim forma girmemi beklesin anlayisi tarihe gomulecek

Pazar-mac olsa
Pzt:rejenerasyon+taktik idman
Sali:fizik kondisyon
Carsamba:izin
Persembe:taktik idman
Cuma:fizik kondisyon
Cts:rakip analizine gore taktik idman
Pazar:mac

Pzt mactan sonraki gun oldugu icin rejenerasyon yapilip(acma germe,hafif tempo kosu,yuksek tempo kosu,depar sprint,topsuz ve toplu istasyon calismasi,5e2 ve sut pas calismasi) en uygunu

Taktik idmandada artik hocanin oyun gorusune gore sahaya yayilma,rakibi karsilama,pozisyon alma,sete donme,aktif dinlenme,kontraya cikma,kontra yeme,savunma ve hucum setleri,duran top org gibi kas kutle yormayan bir taktik idman en uygunu

İzinden bir gun once oldugu icin sali gunu ve mubarek gun olmasi sebebiyle cuma gunu fizik kondisyon antrenmani uygun,bu saatten sonra yukleme yapilmaz zaten kas ve adele guclendirici bir format en azindan adele yirttirmaz,esneme yaptirmaz

Carsamba zaten izin

Persembe bol ogretili yine taktik idman

Ctsde mac oynayacagimiz rakibin analizine gore yine taktik idman

Pazar mac

Evet bu programda masa tenisi yok,el opme yok,evlatcilik yok

Burda kan var, ter var,gozyasi var,kemik sesleri var, basari var

Gazamiz mubarek olsun

Geri
Üst Alt