Bi kere torentin wordde yazilmis,yazicidan cikarilmis kurallar kagidini floryanin her yerine asmasi lazim
Ben covid oldum 2 ay sonra gorusuruzler,idmana gec kalmalar,malca gorulen kartlar,istenen fizige soylenen zamanda ulasmama gibi bireysel malliklarin cezai karsiligi olmali
Bilince gelince,topculara dunyanin en sansli insanlari olduklari,hem sevdigi meslegi yapip hemde para san sohret sahibi olduklari,daha allahtan belalarinimi istedikleri dusuncesi beyinlerine sokulmali
Takimdan,kulupten,oynadigi oyundan haz duymayan,memnun olmayani dovsende duzeltemezsin,herseyi istenir hale getireceksin,emin olun topcunun kendisi 2 antrenmanmi yapiliyo 3 olsun der,demeyende s gitsin
Her hafta butun topcularin yag,kilo oranlari olculecek ve ben puro tutturiyim,icki iciyim,istedigimi yiyim sonrada takim 8 yil benim forma girmemi beklesin anlayisi tarihe gomulecek
Pazar-mac olsa
Pzt:rejenerasyon+taktik idman
Sali:fizik kondisyon
Carsamba:izin
Persembe:taktik idman
Cuma:fizik kondisyon
Cts:rakip analizine gore taktik idman
Pazar:mac
Pzt mactan sonraki gun oldugu icin rejenerasyon yapilip(acma germe,hafif tempo kosu,yuksek tempo kosu,depar sprint,topsuz ve toplu istasyon calismasi,5e2 ve sut pas calismasi) en uygunu
Taktik idmandada artik hocanin oyun gorusune gore sahaya yayilma,rakibi karsilama,pozisyon alma,sete donme,aktif dinlenme,kontraya cikma,kontra yeme,savunma ve hucum setleri,duran top org gibi kas kutle yormayan bir taktik idman en uygunu
İzinden bir gun once oldugu icin sali gunu ve mubarek gun olmasi sebebiyle cuma gunu fizik kondisyon antrenmani uygun,bu saatten sonra yukleme yapilmaz zaten kas ve adele guclendirici bir format en azindan adele yirttirmaz,esneme yaptirmaz
Carsamba zaten izin
Persembe bol ogretili yine taktik idman
Ctsde mac oynayacagimiz rakibin analizine gore yine taktik idman
Pazar mac
Evet bu programda masa tenisi yok,el opme yok,evlatcilik yok
Burda kan var, ter var,gozyasi var,kemik sesleri var, basari var
Gazamiz mubarek olsun