Torrent'in İlk Emri: Çift İdman!

Hayıflanan futbolcu bırakabilir görevi. Avrupa bizden daha iyi diye ağlıyorlar , sonra çift idman yiyince hayıflan çok yoğun fikstür olunca hayıflan.

Ben de çift idman olarak biliyorum. Bizimkilerin biraz toplaması lazım artık. Hangi oyuncu nerden gelirse gelsin Fatih Terim idmanıyla düşmeye başlıyor.

Hamzaoğlunu şampiyon yapan Prandelli’nin sezon başı yüklemesiydi , aynı şekilde Tudor’un sezon başı yüklemesi de bizi o sezon son haftalarda ileri taşıdı. Bizimkiler bu işi beceremiyor - Rıza hariç. Rıza Çalımbay’ın sivasındaki her oyuncu fizik kapasitesi olarak tavan performans veriyor hiç sevmem Rıza’yı ama. Mert Hakan ve Emre Kılınç’ın buraya geldiğinde ki fiziki düşüşleri ortada

Bizim oyuncular gelemez öyle şeye yakında ayagını kaydırırlar Analiz videosu izlemeyi bile gereksiz gören türk futbolcularından bahsediyoz burda bizde az emek cok para olcak gerisi Bazar bizim milleti

Bizimkilerin biraz toplaması lazım artık. Hangi oyuncu nerden gelirse gelsin Fatih Terim idmanıyla düşmeye başlıyor.

O kadar güzel ve doğru bir şey söyledin ki Mustafa Muhammedin ilk geldiğini hatırlıyorum tank gibiydi Yeni sezona Başladığındaki halini gördük.

O bildigim kadariyla flick ile bitmisti ama. Tabi yanlis bilmiyorsam
Flick varken gunde 3 defa antrenman yapiyorlardi.

Bayern de yillardir var bu tarz calisma anlayisi. Dogrusu da cift idman zaten tabi ki ikiside agir idman olmaz ama tesislerde en az 6 saat gecirmeleri lazim futbolcularin. Oyle 2 saat antrenmanda takil sonra evine git hayatini yasa yok, o kadar kolay olmamali milyonlari kazanmak.

Klasik yeni Hoca sözleri: "Enkaz devraldim!"
Duyarmiyiz Torrentodan?

Flick varken gunde 3 defa antrenman yapiyorlardi.

Bayern de yillardir var bu tarz calisma anlayisi. Dogrusu da cift idman zaten tabi ki ikiside agir idman olmaz ama tesislerde en az 6 saat gecirmeleri lazim futbolculardan. Oyle 2 saat antrenmanda takil sonra evine git hayatini yasa yok, o kadar kolay olmamali milyonlari kazanmak.
Dogrudur yanlis hatirliypor olabilirim

cift idman normal degil mi

tek idman yapmamiz sasirtici asil

Valla bence de asıl anormal olan tek idman

Mesela şimdiye kadar neden çift idmana çıkılmamış, o da ilginç
Hani böyle bir kötü gidişte, mesela yıllardır korner diyoruz
Akşam idmanlarında yorucu idman yapmana da gerek yok, atıyorum 2 gün farklı korner varyasyonları çalıştır
Şimdiye kadar yapılmaması garip yani
Demek umrunda değilmiş takım yani

Valla bence de asıl anormal olan tek idman

Mesela şimdiye kadar neden çift idmana çıkılmamış, o da ilginç
Hani böyle bir kötü gidişte, mesela yıllardır korner diyoruz
Akşam idmanlarında yorucu idman yapmana da gerek yok, atıyorum 2 gün farklı korner varyasyonları çalıştır
Şimdiye kadar yapılmaması garip yani
Demek umrunda değilmiş takım yani
sayın terim değerli vaktini böyle şeylerle harcayamaz.

Bu devir de cift idman kalmadi

Belki söyle olur,ilk idman saha da ikinci idman ise teoride yani tesislerde analiz ve taktik calismasi olabilir

Diger türlü mantikli degil bu yogun fikstur de
Adamlar tamamen formdan düştüğü için başlangıç için, geçici bir karar olabilir. Kabul edilebilir bir şey. Bu sene zaten bitmiş durumda.

iste simdi boqu yediniz kardeşim, haftada 3 tane idman yapan adamlara gunde 2 idman yaptirmak, yarisi 1 aya ölür bunlarin acil kiralik falan 4-5 adam almak lazim

Dogrudur yanlis hatirliypor olabilirim

Hafta ici mac oldugu an tek antrenman yapiyorlardir normalde. Öyle haber'de var zaten. Ama hafta ici mac yoksa, haftada 2-3 kere cift idman yapiyorlardir. Her gün cift idman anca hazirlik kampinda yapiyorlardir. Yoksa oyuncular pert olur ve sonuc tonca sakat oyuncu olur

Geri
Üst Alt