1- Burak Elmas'in seozn basindan beri gorusmeler yapmis oldugunu dusunuyorum. Bu vesileyle Torrent ile onceden kesinlikle gorusuldugune inaniyorum. Kendisi bunu referans vermis ancak son 2-3 hafta icinde ciddilesmistir, bence.
2- Torrent, burasi TR. Gecmis olsun. Daha cok "U" donusu istenecek senden, zaten bunu diyordum onceki sezondan beri..
- Cok iyi/guclu ve network'u saglam bir yonetim gelmedikce
- Madden kaynak bulunmamis ya da rahatlama olmamissa
- TFF ve ozellikle Medya ustunde belirli bir seviyede baskin olunmadikca,
boylesi ulkeye yabanci ve tecrubesiz (evet yasi 60 olabilir ama hocalik tecrubesi az) bir ismin gelmesi hatadir. Mourinho falan getirirsin anlarim. Bakiniz, Macini bile basti gitti.. Prandelli'de keza (yakin zamanda). Ya Kalli bulursun, ya da yerli hoca getirirsin.
Derdim Galatasaray, cok basarili ol hocam. Bizim icin sevda Galatasaray, gerisi teferruat. Ben ilk yenilgide de elestirmeyecegim (tabiki oyunculara ya da yapilabilecek sacma degisikliklere kizabilirim) ama biliyorum ki yanlis secimsin. Belki iyi bir yardimci olabilirdin. Terim kalsin demek degildir bu, cunku gec bile kalindi diye dusunuyorum. Ya sezon basi olmaliydi ya da sezon sonu beklenmeliydi. Maalesef bu konuda fikrimi degistirmeyecegim.
Lutfen taraf olmayan isimler arasinda.. Hocamiz'dir, bizede destek olmak duser.