Torrent‘ten Yalanlama!

Hocanın şu açıklamayı yapmak zorunda kalması hem acıklı hem sezonun nasıl geçeceğini özetlemiş. Buralar yabancı hocayı sevmiyor basın tarafı özellikle Pereira'da iki mağlubiyet alınca direk istifa edecek misiniz diyen tiplerle muhatap olmak zorunda kalmıştı. Yönetimde bitiyordu iş hocayı yollayacaksan önce yardımcı getiriyoruz şovu yapmadan getirecektin bir şekil basına sızdırıldı sonrası bu.

Bunu hocaya degil o muhabire aciklatmalari yeterliydi

1- Burak Elmas'in seozn basindan beri gorusmeler yapmis oldugunu dusunuyorum. Bu vesileyle Torrent ile onceden kesinlikle gorusuldugune inaniyorum. Kendisi bunu referans vermis ancak son 2-3 hafta icinde ciddilesmistir, bence.

2- Torrent, burasi TR. Gecmis olsun. Daha cok "U" donusu istenecek senden, zaten bunu diyordum onceki sezondan beri..

- Cok iyi/guclu ve network'u saglam bir yonetim gelmedikce
- Madden kaynak bulunmamis ya da rahatlama olmamissa
- TFF ve ozellikle Medya ustunde belirli bir seviyede baskin olunmadikca,

boylesi ulkeye yabanci ve tecrubesiz (evet yasi 60 olabilir ama hocalik tecrubesi az) bir ismin gelmesi hatadir. Mourinho falan getirirsin anlarim. Bakiniz, Macini bile basti gitti.. Prandelli'de keza (yakin zamanda). Ya Kalli bulursun, ya da yerli hoca getirirsin.

Derdim Galatasaray, cok basarili ol hocam. Bizim icin sevda Galatasaray, gerisi teferruat. Ben ilk yenilgide de elestirmeyecegim (tabiki oyunculara ya da yapilabilecek sacma degisikliklere kizabilirim) ama biliyorum ki yanlis secimsin. Belki iyi bir yardimci olabilirdin. Terim kalsin demek degildir bu, cunku gec bile kalindi diye dusunuyorum. Ya sezon basi olmaliydi ya da sezon sonu beklenmeliydi. Maalesef bu konuda fikrimi degistirmeyecegim.

Lutfen taraf olmayan isimler arasinda.. Hocamiz'dir, bizede destek olmak duser.

1- Burak Elmas'in seozn basindan beri gorusmeler yapmis oldugunu dusunuyorum. Bu vesileyle Torrent ile onceden kesinlikle gorusuldugune inaniyorum. Kendisi bunu referans vermis ancak son 2-3 hafta icinde ciddilesmistir, bence.

2- Torrent, burasi TR. Gecmis olsun. Daha cok "U" donusu istenecek senden, zaten bunu diyordum onceki sezondan beri..

- Cok iyi/guclu ve network'u saglam bir yonetim gelmedikce
- Madden kaynak bulunmamis ya da rahatlama olmamissa
- TFF ve ozellikle Medya ustunde belirli bir seviyede baskin olunmadikca,

boylesi ulkeye yabanci ve tecrubesiz (evet yasi 60 olabilir ama hocalik tecrubesi az) bir ismin gelmesi hatadir. Mourinho falan getirirsin anlarim. Bakiniz, Macini bile basti gitti.. Prandelli'de keza (yakin zamanda). Ya Kalli bulursun, ya da yerli hoca getirirsin.

Derdim Galatasaray, cok basarili ol hocam. Bizim icin sevda Galatasaray, gerisi teferruat. Ben ilk yenilgide de elestirmeyecegim (tabiki oyunculara ya da yapilabilecek sacma degisikliklere kizabilirim) ama biliyorum ki yanlis secimsin. Belki iyi bir yardimci olabilirdin. Terim kalsin demek degildir bu, cunku gec bile kalindi diye dusunuyorum. Ya sezon basi olmaliydi ya da sezon sonu beklenmeliydi. Maalesef bu konuda fikrimi degistirmeyecegim.

Lutfen taraf olmayan isimler arasinda.. Hocamiz'dir, bizede destek olmak duser.
Torrent U yapmıyor haberi adamlar yanlış çevirip veriyor bana göre etkileşim için kasıtlı bir şekilde burada sadece medyanın rezilliğini görebiliriz.

Torrent U yapmıyor haberi adamlar yanlış çevirip veriyor bana göre etkileşim için kasıtlı bir şekilde burada sadece medyanın rezilliğini görebiliriz.

Ben o yapiyor demedim. Yaptiriyorlar demek istedim. Ayrica, yapmadiginida bilmiyoruz. Burasi Turkiye :) Hani diyelim yapmadi, cok yaptiracaklar bu arada Torrent'ten bagimsiz bir durum bu hani, adam dun bir bugun iki :)

Ben o yapiyor demedim. Yaptiriyorlar demek istedim. Ayrica, yapmadiginida bilmiyoruz. Burasi Turkiye :) Hani diyelim yapmadi, cok yaptiracaklar bu arada Torrent'ten bagimsiz bir durum bu hani, adam dun bir bugun iki :)
Haberi yapanlar düzeltme geçti. ADamlar yanlış çevirmiş yani U da yaptırılmıyor bu durumda yalan olan bir haberi yalanlıyor sadece.

Aysal in dediği gibi Terimin medyadaki adamları yani yalakaları aşırı derecede çok ve önemli yerdeler. Allahın hergünü her saniyesine bu adam üzerine oynayacaklar. Görürsünüz terime 4 senede soramadiklarini buna ilk maçta sorarlar. Kesinlikle diğer evlatları takımdan gönderilmeli (mert vs.. neydi dün kamerada konuşanin ismi)

Haberi yapanlar düzeltme geçti. ADamlar yanlış çevirmiş yani U da yaptırılmıyor bu durumda yalan olan bir haberi yalanlıyor sadece.

Ustte yazdim, bu konudan bagimsiz, burasi Turkiye. Haber cevirisi hatalida olabiliur olmayadabilir (ilerisi icin) bunlara hazir ol diyorum hocaya :) Bu duruma takilmissin renkdas, bende okudum biliyorum ve farkindayim. Ben bunu (dusunsene yeni gelmissin yapilan habere bak, soylemedigin birsey belkide) ileriye referans olarak yazdim. Daha cok olacak boyle.. Bu arada, U donusunu yaptirirlar, hoca yapmasada. Hoca, net catcat soyler, cikar aciklama yaptirirlar, bu da olur. Bu yuzden hocaya yazik olmamali diyorum. Gunun sonunda, temeli iyi olmayan bir yonetim var. Sorunda burada zaten.

Bizim basin kendi halkina bu kadar acik olsa halimiz boyle olmazdi
Dakika bir sorulan sorunun mantigi nedir
Tam sovmelik ,askerlik arkadasimdir burak deseydi bari
Kuntz sergen muhabbeti de bir acayip di mesela.

Çürümüş bir basın var ,sosyal medya gazeteciliği ile buraya kadar işte ,dünde çinde yeni virüs mü diye haberler bakıyorduk

Galatasaray başarısız olsun, başkanına saldır başarısız olsun, yeni teknik direktörüne saldır küfür et başarısız olsun. Niye? Çünkü hülooooğğğ Terim,çünkü batırırsa da imparator batırsın canı sağolsun. Şartsız biat. Ne kadar tandık değil mi. Galatasaray taraftarı ne ara bu kadar adeta aptallaştı özellikle sosyal medyada.

Galatasaray başarısız olsun, başkanına saldır başarısız olsun, yeni teknik direktörüne saldır küfür et başarısız olsun. Niye? Çünkü hülooooğğğ Terim,çünkü batırırsa da imparator batırsın canı sağolsun. Şartsız biat. Ne kadar tandık değil mi. Galatasaray taraftarı ne ara bu kadar adeta aptallaştı özellikle sosyal medyada.
yazık gercekten

fbliler>terimsporlular o derece

Terim'e 3sene daha kredi verecekler, adamı bir maçta yemek için pusuda bekliyorlar. Puan kaybı için duaya çıksalar şaşırmam.

Terim'den beni uzaklaştıran şey bu kafa yapıları oldu zaten. Adamı bunlar bitirdi.

Hocam zaten iki haftadır görüşülmesinden Brezilya deneyiminden falan hazırlıklıdır manyakların arasına geldiğini biliyordur buna göğüs gerecektir

Yanliz belmas tam koçun izinden gidiyor. Oda geldiginde aykutu kovup cocuyu getirmisti. Sonuc beli dogrulmuyor

Insallah torrent basarili olur. Tugberk yardimcisi olursa ve torrent basarili olamazsa, tugberk devralir görevi

Ama bence bu yarim sezonluk okan olsa daha iyi olurdu sanki

Hayirlisi olsun

Geri
Üst Alt