Torrent‘ten Yalanlama!

Yanliz belmas tam koçun izinden gidiyor. Oda geldiginde aykutu kovup cocuyu getirmisti. Sonuc beli dogrulmuyor

Insallah torrent basarili olur. Tugberk yardimcisi olursa ve torrent basarili olamazsa, tugberk devralir görevi

Ama bence bu yarim sezonluk okan olsa daha iyi olurdu sanki

Hayirlisi olsun

Ben buraya eklemeye unuttum, yanlis ceviri falan diyenler olmus.. Olmusta olabilir.
Dun B.Elmas'in toplantisi olmus (haberim yoktu yogundum) sonradan izledim buraya da yazdiktan sonra. Baya baya, arkadan is cevirmis onu soyleyeyim cunku bir soru geldi toplantinin yuzde 70'i civarinda sure acisindan, kemkum falan gecistirdi kafa salladi. Hayir, bunu sezon basi yapsan, secim oncesi yapsan sorun yok. Ki bence bunda bile samimi degil cunku hocaninin istedigi oyuncular alindi cogunlukla bir baska aklin degil (Aysal donemi gibi). Neyse gunun sonunda benim gordugum kotu yonetim var. Kendilerini ispat etmemis ama buyuk islere kalkisiyorlar. Izleyip gorecegiz.

Yanliz belmas tam koçun izinden gidiyor. Oda geldiginde aykutu kovup cocuyu getirmisti. Sonuc beli dogrulmuyor

Insallah torrent basarili olur. Tugberk yardimcisi olursa ve torrent basarili olamazsa, tugberk devralir görevi

Ama bence bu yarim sezonluk okan olsa daha iyi olurdu sanki

Hayirlisi olsun
Aslında tam tersi

Koç projeye başladığı hoca küme düşme hattına yaklaşınca onu kovup taraftarın sevgilisi Yanal'ı getirdi

Elmas ise taraftarın sevgilisi Terim'i kovup projeyi sürdürebilecek bir hoca getirdi

Geri
Üst Alt