GSCimbom
Tottenham Yeni Teknik Direktörünü Buldu!
Cüneyt Tarçın

Tottenham Yeni Teknik Direktörünü Buldu! Sayfa 5

Cüneyt Tarçın ·

Cevap
125
Okunma
6,4K
Sayfa
5/7
Yine bildim... Hugo Lloris'in kolunun kırıldığı gün takımın başına Mourinho geçmeli poşet balon demiş liberal düşüncenin esiri olmuş fmci gençler tarafından linç edilmiştim... Kane-Mourinho işbirliğiyle 2 sene içinde sonunda o çok beklenen şampiyonluk gelecek...

Direkt, basit, sade, acımasız, profesyonel, bilinçli ve akıllı futbol gelecek saçma sapan post modern, güzel ve liboş futbol gidecek... Poşet gidecek kupalar gelecek Jose ile... Adam her gittiği yerde kupa kazanıyor...

Mourinhoların, Terimlerin, Heynckeslerin devri kapanmaz ama çok yakında Poşetler, Pepler tarih sahnesinden bir utanç lekesi olarak silenecekler paspas çekeceğizzz elinizde bir EPL kalmıştı onu da alacağız ;)
EJvETA5XUAALRJJ

Mou hocamı tekrar aksiyon içinde görmek güzel, onun prime zamanındaki futbol tedavülden kalktı umarım farklı bir şeyler gösterir.

Tottenham, Mauricio Pochettino ve ekibine yaklaşık 20 milyon pound tazminat ödeyecek. (Mirror)

Gerçekten "Special One" olup olmadığını göreceğiz. Umarım son 2 takımında oynattığı rezil futbolu burada da oynatmaya çalışmaz.

son derece kötü tercih. Bu Tottenham takımı ile hiç uyuşamaz. Devre arasında kesin Fellaini'yi Çin'den geri çağırır. Llorente'yi yeniden takıma getirir vs.

İlk yarı sonunu görmeden gönderirler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yok yav sende abarttin :D

55 milyon euroluk sozlesme yaptilar bugun. 2 ay icinde kovduklarini bir dusunsene, 55 milyon euro tazminat :asd:

Rakam boyutunu şimdi senden öğrendim,ama bu herif Chelsea ve Manu ile uğraşacağım derken takımı iyice kötü oynatır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt