Tozluyaka | FOX TV

malesef bu tur genclik/okul vs dizilerinde *daha_belirgin bu gibi noktalar.
maksat sure dolumu ve sezonu cikarma - ozellikle * 13 bolume ulasirlarsa yurtdisi satisi hakkini elde etme sanslari yukseliyor.
< 13 den sonra *salma durumu olan diziler cok .
yurtdisi_satisi yapilir yapilmaz > akabinde fanlara oynama dolayli sahneler ve bolumler cekiliyor .
klasik denklemler.istisnalar disinda....

kanit vs olayi su son bolume kadar ciddi ilerliyordu, son bolumle bi donemece girdi bu dizi - ustte de belirttigim gibi;
kardeslerim/medcezir sentezini yapmaya ugrasiyorlar... dizinin ilk baslangic hikayesi/cinayet vs onumuzdeki bolumlerden sonra daha bi arka planda kalir gibi-son bolumde oldugu gibi...
artik dizi, genclerin kaynasmasi,kiskancliklar shiplemeler vs ile ilerler gibi... bunu isteyen kesim ,az once bahsini ettigim dizilerin kesimi gib,,ozellikle *kardeslerim dizisinin gencler arasinda sanal de tutmasi, haliyle yenilerini de o yone dogrultuyor .

ali karakteri basrol oldugundan abarti noktasi cok yapiliyor - kusuru yok gibi vsvs... inandiriciligini yitiriyor.
misal, benim adim gultepe dizisi vardi, orda da bu tur bi mahalle vardi, tolga saritas,ekin vs bu derece sivriltilmemisti.

sahsen tv den bakmiyorum. bu diziye sadece kimi *youtube_sahneleri ozelinde bakmamin nedeni, tecrubeli oyuncularin solo ve karsilikli dokturmeleri.
*dolunay,emre ,tayanc uclusu,,hatta su icerde/cukur dizisinde oynayan oyuncu da keza oyunculugu ile bir nebze diziye bu sahneleri youtube dan ayri izlemee sebebi... digeri sahneleri izlemek icin dizinin kaliteli olmasi gerekirdi medcezir,gunesin kizlari, basarili ornekler bu minvalde... ordan bi cok genc oyuncu bayagi yol aldi kariyer bazli...

son olarak bu dizi de, genclerden onunu cok acik buldugum iki isim, *berk karakteri - bir de diger dizi den bildigim cemre karakteri(ecem calhan). iyi bir stilleri var sahneleri samimi. ikisinin performanslari basarili idi izledigim sahneler ozelinde.

iyi seyirler izleyenlere.
Benim Adım Gültepe dizisi de iyiydi. Özellikle Ayça Bingöl'ün karakterine hastaydım :red: Ateşli bir mahalle ablasını canlandırıyordu.

İyi diziydi aslında. O da reyting yarışına katılamadı ve final yaptı.

Geçen bizim bölümdeki hemşire hanım izliyordu
Bu ne dedim

ne bilem öyle açık kalmış dedi

bu da böyle bir anımdır

aniyi paylasmandan dolayi tesekkurler sevgili murat.

normal sezon dizileri baslayana kadar - yaz diziileri genel de goz ucu ile izilenir. bizim evde de benzer durum soz konusu.

mevcut oynanan diziler arasinda yeni fragmani iple cektigim tek dizim ; *gelsin hayat bildigin gibi-dizisi.

Benim Adım Gültepe dizisi de iyiydi. Özellikle Ayça Bingöl'ün karakterine hastaydım :red: Ateşli bir mahalle ablasını canlandırıyordu.

İyi diziydi aslında. O da reyting yarışına katılamadı ve final yaptı.

kaliteli bir isti bence de.

fakat, o donemler okuduguma gore kaldirilma sebebi farkli nedenlerden dolayiymis. reyting bazli degil - ne kadar dogru bilemiyorum. konusu farkli idi dizinin. sahneleri o donem cok konusuluyordu sozluk vs vs de.

kaliteli bir isti bence de.

fakat, o donemler okuduguma gore kaldirilma sebebi farkli nedenlerden dolayiymis. reyting bazli degil - ne kadar dogru bilemiyorum. konusu farkli idi dizinin. sahneleri o donem cok konusuluyordu sozluk vs vs de.
Aaa olabilir. Ateşli sahneler bol miktardaydı.

Yalan yok Ayça Bingöl de rolünün hakkını veriyordu. Harikaydı. Çok beğendiğim bir kadın.

Kadın olarak da alımlı bir kadın olduğunu düşünüyorum. Ne dersin?
+.
alimli ve bir o kadar da zarif.
ses tonunu da cok begeniyorum. genel de oynadigi dizilerde dar bir karakter konsepti ile bagdastiriyor senaristler.
halbuki daha genis acili ve versatilee kullanabilirlerdi bu denli yetenekli ve de ekrana yakisan bir oyuncuyu.
*dormen tiyatrosu tandansli oyuncu kendisi.

bu arada , keza , *evrim alasya 'yi da begenirim .

+.
alimli ve bir o kadar da zarif.
ses tonunu da cok begeniyorum. genel de oynadigi dizilerde dar bir karakter konsepti ile bagdastiriyor senaristler.
halbuki daha genis acili ve versatilee kullanabilirlerdi bu denli yetenekli ve de ekrana yakisan bir oyuncuyu.
*dormen tiyatrosu tandansli oyuncu kendisi.

bu arada , keza , *evrim alasya 'yi da begenirim .
Kelimesi kelimesine katılıyorum sevgili Suat.

Evrim Alasya da Ayça Bingöl'le paralel yapıda bir oyuncu. Kesinlikle haklısın. O da alımlı bir kadın. Milf tadında ikisi de. Güneşin Kızları'ndaki rolü mükemmeldi mesela.

Normal hayatta da o dönem Güneşin Kızları'ndaki partneri Emre Kınay ile bir restaurantta sahneye çıkıyorlar. Şarkı söylüyorlar. Çok hoşuma giden bir hanımefendi. Çok zarif birisi.

aniyi paylasmandan dolayi tesekkurler sevgili murat.

normal sezon dizileri baslayana kadar - yaz diziileri genel de goz ucu ile izilenir. bizim evde de benzer durum soz konusu.

mevcut oynanan diziler arasinda yeni fragmani iple cektigim tek dizim ; *gelsin hayat bildigin gibi-dizisi.
üstat ne kadar naifsin

seviliyorsun

Kelimesi kelimesine katılıyorum sevgili Suat.

*Evrim Alasya da Ayça Bingöl'le paralel yapıda bir oyuncu. Kesinlikle haklısın. O da alımlı bir kadın. Milf tadında ikisi de. Güneşin Kızları'ndaki rolü mükemmeldi mesela.

Normal hayatta da o dönem Güneşin Kızları'ndaki partneri Emre Kınay ile bir restaurantta sahneye çıkıyorlar. Şarkı söylüyorlar. Çok hoşuma giden bir hanımefendi. Çok zarif birisi.

*evrim en son , demet akbag ile bir dizi yapmisti. fena gitmemisti dizi-bolum sayisi olarak..
demet akbag'in da dizilere donusu gibi bir is idi...

dedigin gibi, ikisinin cok ortak yonleri mevcut. keza ,genelde kaliteli islerde yer aliyorlar.
gunesin kizlari dizisindeki oyunculugu cok cok basarili.
<emre kinay ile ilginc bir aura uyumu var kimya baglaminda . tozluyaka dizisinde olmasini isterdim. *dolunay yerine :p @Murat Durmaz

*evrim en son , demet akbag ile bir dizi yapmisti. fena gitmemisti dizi-bolum sayisi olarak..
demet akbag'in da dizilere donusu gibi bir is idi...

dedigin gibi, ikisinin cok ortak yonleri mevcut. keza ,genelde kaliteli islerde yer aliyorlar.
gunesin kizlari dizisindeki oyunculugu cok cok basarili.
<emre kinay ile ilginc bir aura uyumu var kimya baglaminda . tozluyaka dizisinde olmasini isterdim. *dolunay yerine :p @Murat Durmaz
Emre Kınay'la çok yakışıyorlar. Keşke birlikte olsalar. Ama ikisinin de ayrı ayrı partnerleri var diye biliyorum.

Emre Kınay'la çok *yakışıyorlar. Keşke birlikte olsalar. Ama ikisinin de ayrı ayrı *partnerleri var diye biliyorum.

sevgili gokhan, vaktin olursa, youtube sitesinde sayet *bolum duruyorsa :

*asli safak'in bi programi vardi,, blomberght kanalinda.
*mart sonu *bolumunde , < > *evrim alasya konuk idi.
orda bu konuya bayagi aciklama yapmisti.

evrim kendi adina konusurken, iliskim var_iyi giden - minvalinde bir yorum da bulunmustu soyleyiside...

fanlar disinda medya nin da ikiliyi birbirine *yakistirmasindan olsa gerek, 5 yildir bizi cikiyorlar zannediyorlar - lafini espirili sekilde soylerken - emre kismetimi kapatti - lafiyla da tatli bir kapanis yapti. manset tandansli.

kate ve leo gibi yakistiriyorlar sanki izleyicilerin belli bir kesimi :)
gunesin kizlari dizisinden dolayi - titanic den dolayi . gibi gibi .

bence de yeni bir proje de birlikte yine oynamalilar. belki platform dizisi olabilir - neden olmasin...

sevgili gokhan, vaktin olursa, youtube sitesinde sayet *bolum duruyorsa :

*asli safak'in bi programi vardi,, blomberght kanalinda.
*mart sonu *bolumunde , < > *evrim alasya konuk idi.
orda bu konuya bayagi aciklama yapmisti.

evrim kendi adina konusurken, iliskim var_iyi giden - minvalinde bir yorum da bulunmustu soyleyiside...

fanlar disinda medya nin da ikiliyi birbirine *yakistirmasindan olsa gerek, 5 yildir bizi cikiyorlar zannediyorlar - lafini espirili sekilde soylerken - emre kismetimi kapatti - lafiyla da tatli bir kapanis yapti. manset tandansli.

kate ve leo gibi yakistiriyorlar sanki izleyicilerin belli bir kesimi :)
gunesin kizlari dizisinden dolayi - titanic den dolayi . gibi gibi .

bence de yeni bir proje de birlikte yine oynamalilar. belki platform dizisi olabilir - neden olmasin...
Evrim Alasya yine alımlı bir kadın rolü, Emre Kınay da yine psikopat ruhlu koca rolü uygundur onlar için :ka21:

Evrim Alasya yine alımlı bir kadın rolü, Emre Kınay da yine psikopat ruhlu koca rolü uygundur onlar için :ka21:
evrim'in son oynadigi dizi(akrep) kaliteli bir is idi . cekim kalitesi ve konu bazli.
tiyatrasal yonu de vardi dizinin. karsilikli dokturmeler ozelinde.

< *kirmizi oda dizisini izlemedim. fakat cok basarili bir performansi varmis - izleyenlerin dedigine gore.

kendisini hafif gormus gecirmis bir karakter de gormeyi yine isterim.
gunesin kizlari ~ benim adim gultepe sentezli .
keske yaz doneminde yine bu baglamda bir iste yer alsaydi cok iyi olurdu kendisini ekran da izlemek.
tozluyaka olmadi - kendisini , ertan saban'in basrol oldugu *ghbg dizisinde *ozge nin yerine oynamasini isterdim .

bildigim kadariyla,
*cagatay'in yeni dizisinde yer alacakmis sanirim. *terzi -isimli dizi.

Geri
Üst Alt