- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Benim Adım Gültepe dizisi de iyiydi. Özellikle Ayça Bingöl'ün karakterine hastaydım :red: Ateşli bir mahalle ablasını canlandırıyordu.malesef bu tur genclik/okul vs dizilerinde *daha_belirgin bu gibi noktalar.
maksat sure dolumu ve sezonu cikarma - ozellikle * 13 bolume ulasirlarsa yurtdisi satisi hakkini elde etme sanslari yukseliyor.
< 13 den sonra *salma durumu olan diziler cok .
yurtdisi_satisi yapilir yapilmaz > akabinde fanlara oynama dolayli sahneler ve bolumler cekiliyor .
klasik denklemler.istisnalar disinda....
kanit vs olayi su son bolume kadar ciddi ilerliyordu, son bolumle bi donemece girdi bu dizi - ustte de belirttigim gibi;
kardeslerim/medcezir sentezini yapmaya ugrasiyorlar... dizinin ilk baslangic hikayesi/cinayet vs onumuzdeki bolumlerden sonra daha bi arka planda kalir gibi-son bolumde oldugu gibi...
artik dizi, genclerin kaynasmasi,kiskancliklar shiplemeler vs ile ilerler gibi... bunu isteyen kesim ,az once bahsini ettigim dizilerin kesimi gib,,ozellikle *kardeslerim dizisinin gencler arasinda sanal de tutmasi, haliyle yenilerini de o yone dogrultuyor .
ali karakteri basrol oldugundan abarti noktasi cok yapiliyor - kusuru yok gibi vsvs... inandiriciligini yitiriyor.
misal, benim adim gultepe dizisi vardi, orda da bu tur bi mahalle vardi, tolga saritas,ekin vs bu derece sivriltilmemisti.
sahsen tv den bakmiyorum. bu diziye sadece kimi *youtube_sahneleri ozelinde bakmamin nedeni, tecrubeli oyuncularin solo ve karsilikli dokturmeleri.
*dolunay,emre ,tayanc uclusu,,hatta su icerde/cukur dizisinde oynayan oyuncu da keza oyunculugu ile bir nebze diziye bu sahneleri youtube dan ayri izlemee sebebi... digeri sahneleri izlemek icin dizinin kaliteli olmasi gerekirdi medcezir,gunesin kizlari, basarili ornekler bu minvalde... ordan bi cok genc oyuncu bayagi yol aldi kariyer bazli...
son olarak bu dizi de, genclerden onunu cok acik buldugum iki isim, *berk karakteri - bir de diger dizi den bildigim cemre karakteri(ecem calhan). iyi bir stilleri var sahneleri samimi. ikisinin performanslari basarili idi izledigim sahneler ozelinde.
iyi seyirler izleyenlere.
İyi diziydi aslında. O da reyting yarışına katılamadı ve final yaptı.