trabzon ve lazlar üstüne

Bu konu adem çakar ve serkan sakızcıya kalıcak gibi

Yav ne 3.kişisi 2 kişi yazışmak istiyorsan özel mesaj atabilirsin.

Senin de dediğin gibi forum burası fikrimizi belirteceğiz, hemen seninle aynı şekilde düşünmeyen birine karşı sinirlenmene gerek yok yani.

Benim görüşüme göre de senin yazdığın saçmalık, istersen 1000 tane o ırktan insan tanı genelleyip bütün bir millete laf etmen alakasız bir şey. Egemen de tepki göstermekte haklı.

senden çok daha fazla laz gördüm emin ol bi tarafımda da uydurmadım lazların kafası çalışmaz diye, bu zaten dile getirilen mizahla karışık bir söz bunu yazınca foşiklik yapıp bozuldu egemen beni foşiklikle suçladı

aziz nesin bir söyleşisinde, "farklı etnik kökenden gelenler, tabi oldukları etnik gruptan daha fazla ırkcı olurlar" demişti.

egemen bunu ispatladı bugün mağlesef sen şimdi 3.kişi olarak olaya girip işi uzatıyorsun yapma bence senlede tartışmak istemiyorum yazılanlar belli herkes görüşünü yazar takılır burası forum

ya sen o lafın ne manada söylendiğini bile sökememişsin onu asimile olanlar için söylemiştir aziz nesin

ben onu ispatlamış olsaydım senden daha fazla türk milliyetçiliği yapıyor olurdum

şu konuyu uzatma yanlış bilgilerle donatıp duruyorsun ya

kimin ne olduğu ortada hala uzatıyorsun

Son düzenleme:
ya sen o lafın ne manada söylendiğini bile sökememişsin onu asimile olanlar için söylemiştir aziz nesin

ben onu ispatlamış olsaydım senden daha fazla türk milliyetçiliği yapıyor olurdum

şu konuyu uzatma yanlış bilgilerle donatıp duruyorsun ya
Manası gayet açık.

3.kişiler girince sakız gibi uzuyor napayım bilgi kirliliğini düzeltmek için konuda açtım hala bana sardırmaya çalışıyorsun lazların kafası çalışıyor tamam mutlu olabilirsin bütün mevzu bundan çıktı mutlusundur artık

Yav ne 3.kişisi 2 kişi yazışmak istiyorsan özel mesaj atabilirsin.

Senin de dediğin gibi forum burası fikrimizi belirteceğiz, hemen seninle aynı şekilde düşünmeyen birine karşı sinirlenmene gerek yok yani.

Benim görüşüme göre de senin yazdığın saçmalık, istersen 1000 tane o ırktan insan tanı genelleyip bütün bir millete laf etmen alakasız bir şey. Egemen de tepki göstermekte haklı.
Yok baba kızmadım ya seni severim can

Hitler de böyle baslamisti

Manası gayet açık.

3.kişiler girince sakız gibi uzuyor napayım bilgi kirliliğini düzeltmek için konuda açtım hala bana sardırmaya çalışıyorsun lazların kafası çalışıyor tamam mutlu olabilirsin bütün mevzu bundan çıktı mutlusundur artık

saldırmakla ilgisi yok sen adamın söylediği sözü çarpıtıp bana yaftalamaya çalışıyorsun başkasıyla konuşurken

aklınca bana ırkçı diyecen o lafı referans göstererek

halbuki o laf etnik kökeni türk olmayıp en fanatik türk milliyetçisi olanlar için söylenmiştir

lazların kafası çalışmaz tüm giresinlu çepni türkleri geniusdur bu konuda hemfikirsek daha fazla uzatma tamam mı sıktın artık

Son düzenleme:
Pukiyi linç edecek lazlar

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lazların kafası çalışıyor arkadaşlar bu klinik testlerle ispatlanmış bir gerçekliktir benim misyonum bu konuda tamamlanmıştır

Lazlar Pukiyi vuracak.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

saldırmakla ilgisi yok sen adamın söylediği sözü çarpıtıp bana yaftalamaya çalışıyorsun başkasıyla konuşurken

aklınca bana ırkçı diyecen o lafı referans göstererek

halbuki o laf etnik kökeni türk olmayıp en fanatik türk milliyetçisi olanlar için söylenmiştir

lazların kafası çalışmaz tüm giresinlu çepni türkleri geniusdur bu konuda hemfikirsek daha fazla uzatma tamam mı sıktın artık
Yaw kardeşim sen ırkını korumak için refleks verdin tmm eyw bende ırkım olan çepni boyunu övdüm ki bu da en doğal hakkımdır heralde ikiside aynı kapıya çıkıyor hümanistçilik oynamana lüzum yok yani

Egemen Bayrak

Bana foşik dedin ben foşik isem niye bu zamana kadar bunu belli etmedim forumda da mevzu bugün senin alınganlığınla patladı bana foşik demesen, kardeşim lazlar hakkında şu şu yanlıştır desen böyle uzamayacaktı

Ben zaten trollük peşinde bir adamım niye ciddiye alıp hırs yaptın o kadar yani foşiklik arıyorsan bu foşiklik

Son düzenleme:
Mıhlama ve Akçaabat köfte yeterlidir Trabzon'u sevmek için.

Yaw kardeşim sen ırkını korumak için refleks verdin tmm eyw bende ırkım olan çepni boyunu övdüm ki bu da en doğal hakkımdır heralde ikiside aynı kapıya çıkıyor hümanistçilik oynamana lüzum yok yani

he yani sen diyorsun ki bir insan tüm insanlığı kendine eşit mesafede görüyorsa kendi mensubu olduğu topluluğa yapılan her türlü saldırıya eyvallah demelidir ne olacak canım demelidir

aksini yaparsa o da ırkçıdır he

muhteşem bir düşünce

he yani sen diyorsun ki bir insan tüm insanlığı kendine eşit mesafede görüyorsa kendi mensubu olduğu topluluğa yapılan her türlü saldırıya eyvallah demelidir ne olacak canım demelidir

aksini yaparsa o da ırkçıdır he

muhteşem bir düşünce
Sardırı yoktu gereksiz alınganlık yaptın bak ben burda sana örnekte verdim türkler hakkında yazılanlardan bahsettim forumda bunlardan hangisini ciddiye alıp foşiklikle suçladık ki benim ilk 2 postumun mizahi içerikli olduğu açık , sardırı yok orda sen bilinçaltını yansıtıp sardırıya geçtin demekki bu benim kullandığım ifadede herkesce dile gelen şey seni rahatsız eden bilinçaltında yatanı ortaya çıkaran bir tetikleyiciymiş

Sardırı yoktu gereksiz alınganlık yaptın bak ben burda sana örnekte verdim türkler hakkında yazılanlardan bahsettim forumda bunlardan hangisini ciddiye alıp foşiklikle suçladık ki benim ilk 2 postumun mizahi içerikli olduğu açık , sardırı yok orda sen bilinçaltını yansıtıp sardırıya geçtin demekki bu benim kullandığım ifadede herkesce dile gelen şey seni rahatsız eden bilinçaltında yatanı ortaya çıkaran bir tetikleyiciymiş

tamam renktaş iltifat ettin sen ben alınganık yaptım

Birey topluma şekil verir toplumdan bahsederken o toplumun bireylerinin yaptıkları üzerine değerlendiririz bende gördüğüm lazlar ve genel çerçevesiyle bilinen laz toplumu üstüne mizahide olan bir yorumda bulundum egemen istisna olduğu için buna bozuldu ama dediğim gibi çokda ciddiye alınıcak birşey yoktu orda kimse kırılmadan mevzu kapansın artık..

Geri
Üst Alt