Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.531
- 109.337
- 4.738
Izliyorum manita tsliSofascore verilerine bakıp mı bunu söyledin ulanTs'nin oynadığı 4 Maç'ın çoğunu Tsliler bile izlemedi kanks yav
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Izliyorum manita tsliSofascore verilerine bakıp mı bunu söyledin ulanTs'nin oynadığı 4 Maç'ın çoğunu Tsliler bile izlemedi kanks yav
![]()
aşırı derecede underrated bir transfer olduğunu düşünüyorum
osimhen ve sane için de mi böyle düşünmeliyiz kral? bu bakış açısı benim düşüncemle uyuşmuyor. manu gibi futbolcu öğütme fabrikası olan bir yerde adamın psikolojik olarak çökmesi bence normaldi. bizim ligin fark yaratan kalecilerinden biri olacaktır benceniye bunu düşünüyorsun heis
bu herif niye süper lige kadar düştü sence..?
Aynı beklentideyim ama realitede kendimizi manipüle ediyor olma ihtimalimiz de son derece yüksekfb macında sahada aslan kesilecektir aslanım

Fener maçlarinda görelim yeter.aşırı derecede underrated bir transfer olduğunu düşünüyorum. sezon içerisinde bunu göreceğiz bence.
şunu yapmışlar resmen :dAbi yeni gelen adama arkandan alay ediyorlar ama biz sana güveniyoruz ne demek lan?
Bu adamların ne psikolojiden ne incelikten haberleri var.