Haber Trabzonspor, Andre Onana'yı 1 Yıllığına Kiraladı

Burada çok yazdık iyi kaleci diye çok gömüldü keşke denecek çok fazla şu herif alınıp iyi bir sol stoperde orta saha alınabilirdi

Klasik GSC.

Adamin 2 yildir rezil performansini gormezden gelip "ah ya ben demistim bu iyi kaleci bak ilk macinda hata yapmadi" kafasinda dolasmaniz kadar komik ve realiteden uzak birsey yok.

Onana'yi sirf isminden bilenlere tekrarlamak lazim; bu kalecinin kafasi ve ortasi yok. Bugun iyi mac oynadi deriz yarin ustune gelen topu iceri alir. Onana boyle bir kaleci. Neyse size laf anlatmak zor. Simdi yonetime giydirin neden Onana alinmadi diye. :crushed:

Yau forumda Onana'yı en çok ben savunmuşumdur ama Uğurcan da Onana ile kalecilik meziyetleri bakımından benzer yapıda. Olumsuz değil olumlu yönlerini kast ediyorum. İkisi de kedi kaleci özetle.

Bundan dolayı Uğurcan yerine Onana gelseydi keşke demek çok manalı değil. + Mental açıdan Uğurcan Onana'nın fersah fersah önünde.

Ama doğruyu söylemek gerekirse Ederson gelseydi keşke Onana gelseydi derdim bu ayrı konu. Ben her koşulda kedi kaleciyi tercih ederim.

Klasik GSC.

Adamin 2 yildir rezil performansini gormezden gelip "ah ya ben demistim bu iyi kaleci bak ilk macinda hata yapmadi" kafasinda dolasmaniz kadar komik ve realiteden uzak birsey yok.

Onana'yi sirf isminden bilenlere tekrarlamak lazim; bu kalecinin kafasi ve ortasi yok. Bugun iyi mac oynadi deriz yarin ustune gelen topu iceri alir. Onana boyle kaleci. Neyse size laf anlatmak zor.

sen hakan 10 maç batırıp bi maçta 2 tane gol attı diye millete sallayabiliyorsun da biz yazınca mı sorun oluyor (ki oynadığı mevkinin gerekliliği gol atmak falan değil)

şimdi 1 hafta ban yapıştırma da

niye sen hakan 10 maç batırıp bi maçta 2 tane gol attı diye millete sallayabiliyorsun da biz yazınca mı sorun oluyor

şimdi 1 hafta ban yapıştırma da
Senin gibi kalin kafalara surekli anlatmayacagim ayni seyleri, bir daha beni alintilama boyle bos mesajlarla yoksa bidaki sefer arkadaslarin senin ceza sureni kisaltamaz bu da not olsun.

Senin gibi kalin kafalara surekli anlatmayacagim ayni seyleri, bir daha beni alintilama boyle bos mesajlarla yoksa bidaki sefer arkadaslarin senin ceza sureni kisaltamaz bu da not olsun.

sana dedim onana ile uğurcanı sezon boyu izleyip göreceğiz kim haklı ortaya çıkacak diye

şimdi bana kalın kafalı diye hakaret ediyorsun ama ben sana yazım yanlışı düzeltince 3 ay ceza yapıştırıyorsun neden çünkü sende yetki var

daha ilk maçtan başladın mızıkçılığa dur daha bu başlangıç , onana her maç şov yapacak ve uğurcan muhtemelen formayı günaya kaptırır o zaman kim kalın kafalı kim futboldan anlıyor görürüz ben cezalı olsam da olmasam da

Onana her iyi oynadiginda buralar dolacaktir cunku biz 30 milyonu Ugurcana gomduk..
Ekstrem bir kazik yedik yoksa ugurcani 15e falan alsak her firsatta Onana basligina dolusulmazdi ..

sana dedim onana ile uğurcanı sezon boyu izleyip göreceğiz kim haklı ortaya çıkacak diye

şimdi bana kalın kafalı diye hakaret ediyorsun ama ben sana yazım yanlışı düzeltince 3 ay ceza yapıştırıyorsun neden çünkü sende yetki var

daha ilk maçtan başladın mızıkçılığa dur daha bu başlangıç , onana her maç şov yapacak ve uğurcan muhtemelen formayı günaya kaptırır o zaman kim kalın kafalı kim futboldan anlıyor görürüz ben cezalı olsam da olmasam da
Bu tarz inada bindirmelerden kaçınalım, bir süre uzak kalın birbirinizden, ortada bir şey yokken olayı kişiselleştiriyorsunuz.

Yemişim Uğurcan’ı da Onana’yı da, saçmalamayın yav.

bu sene ne onanaya ne de uğurcana ihtiyacımız vardı 36 yaşında tecrübeli idarelik 1-2 yıllık kaleci alsaydık yeterdi.

Klasik GSC.

Onana'yi sirf isminden bilenlere tekrarlamak lazim; bu kalecinin kafasi ve ortasi yok. Bugun iyi mac oynadi deriz yarin ustune gelen topu iceri alir. Onana boyle bir kaleci. Neyse size laf anlatmak zor. Simdi yonetime giydirin neden Onana alinmadi diye. :crushed:
Sen Uğurcan'ı beğeniyor musun Alper

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen Uğurcan'ı beğeniyor musun Alper

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben istemiyordum kendisini, bunu yaz donemi neredeyse tum nobetlerde dile getirdim.

Biz yabanci kaleciden devam etmeliydik. En cok istedigim genc ve potansiyelli kaleciler arasinda onceligim Tzolakis ve sonrasinda Restes idi. Ama bunlardan biri olmayacaksa Lammens'e sicak bakiyordum.

Tecrubeli eldiven alinacaksa Ederson alinabilir dedim zaten istiyorduk ve alacaktik neredeyse, isin icine Fener girmemis olsaydi.

Onun disinda Martinez super olurdu ama kendisi burayi istemedi.

Ugurcan son alternatif oldugu belliydi, madem alacaktik 20 milyon euro'nun altinda bitmeliydi bu transfer. Biz 30 verdik. Neden? Son gun gittik Trabzon'a onlarda istedigi parayi aldi bizden. Ugurcan bana kalirsa kotu kaleci degil ama cok iyi kaleci de degil.

Bu paraya Tzolakis alinabilirdi transfer donemin bitmesine 1 ay oncesinden pazarlik yapmis olsaydik. Genc kaleciye verilirdi bu paralar.

yedigi golle trabzon maci kaybetti

ugurcanin isi cok zor

böyle oynamaya devam ederse ugurcan iyice ezilecektir o paranin altinda

sunun dün tuttugu toplarin bir cogunu ugurcan tutamazdi malesef

Oly tzolakisi 20-25e paketleyip verirdi bize haziranda

Forumda ankette oy veren 5 kişiden biriydim onanaya sayımız 5 ten daha fazla olmuş biraz geç oldu tabi uğurcanda iyi kaleci ama 27-28 vermektense alınabilecek makul isimdi o paraya sol stoper ve Hakan çalhanoğlı uğraşılırdı

Geri
Üst Alt