Trabzonspor Bankalar Birliğinden Çıkan İlk Kulüp Oldu

Borç 2.5 milyarsa faiz 600-700 olamaz

Ertuğrul Doğan faiz yüküne 600-700 demişti buradan BB borcu 1.4 falan çıkar

Kalan borçları borç değil yükümlülük, bir faizi yok yani.

Totalde 4 milyardan fazla borçları vardı 2.5 milyar lira yükümlülükleri var yani

Yaptık geçen yıl ağustosta onun bir takvimi ve argümanı var, onaydan geçemezsin.
Biz 540'dan 1 milyar 80 bin TL'ye çıkarmışız. TS 2.5 milyardan 7.5 milyara çıkartmış. Bu parayı nereden bulmuş TS o garibime gitti. Bir de biz neden bu kadar az sermaye artışı yapmışız acaba? TS'ye siyasiler biraz kıyak mı yaptı acaba?

Bunların çıktığı yerde bizim güle oynaya çıkmamız lazımdı. Başka işler var bu işin içinde cikamama sebebimiz ne tam olarak ben anlamıyorum.

Biz 540'dan 1 milyar 80 bin TL'ye çıkarmışız. TS 2.5 milyardan 7.5 milyara çıkartmış. Bu parayı nereden bulmuş TS o garibime gitti. Bir de biz neden bu kadar az sermaye artışı yapmışız acaba? TS'ye siyasiler biraz kıyak mı yaptı acaba?
Borsada şirketlerin bir dengesi var niye sermaye arttırımı yaptığını açıklamalısın. Kimse rüçhan hakkını almak istemezse herkes satarsa bedellin çöp olabilir.

İkincisi bu parayı nerden bulmuştan kastın ne anlamadım, halka açık olmayan kısım için bir şeye gerek yok, halka açık olan kısım için de rüçhan paylarını almışlardır. Orada da yüksek pay olduğunu sanmıyorum.

Burada tek nokta rüçhan haklarının alınması çünkü bu para gidiyor kulübe, orada fiyat düşebiliyor bazen; nominal paydan mı yaptılar takip etmedim ne kadar girdiğini.

Boşuna manipülasyon aramaya da gerek yok, iş bitirici bir başkanla çıkmışlar 1.4 milyar da çıkılmayacak borç değil.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, 16 Eylül'de yaptığı açıklamada, "Geçen hafta itibarıyla onayını aldığımız sermaye artırımı sürecinde hisse sahiplerimizin hak kullanımları bugün itibarıyla başladı. Futbol AŞ olarak ilk günden 2 milyar 550 milyon lira tutarındaki sermaye artırımı katılım bedelimizi ödeyerek hakkımızı kullandık. Süreç tamamlandığında elde edeceğimiz kaynakla, daha önce de çeşitli platformlarda ifade ettiğimiz üzere, kamuoyunda Bankalar Birliği olarak bilinen kredi anlaşmasından bu ay itibarıyla çıkmış olacağız. Sıfır banka kredisi ve dolayısıyla sıfır finansman gideri ile artık çok daha güçlü bir yapıya kavuşacak olan şirketimizin finansal tablolarında büyük bir iyileşme süreci başlayacaktır." sözlerini sarf etmişti.

sermaye arttırışıyla mı çıkmışlar yani
Anlaşılan arsa üst kullanımını sattılar... Oradan gelen parayla sermaye artırdılar... 2.5 kendileri koydularsa 2 milyar kadar da sermaye artırımı dan gelir. Geri kalan 1.5 milyarı da çarkı döndürmek için kullanacaklar herhalde ..

Anlaşılan arsa üst kullanımını sattılar... Oradan gelen parayla sermaye artırdılar... 2.5 kendileri koydularsa 2 milyar kadar da sermaye artırımı dan gelir. Geri kalan 1.5 milyarı da çarkı döndürmek için kullanacaklar herhalde ..
Şu anlattıklarını detaylı açıklar mısın

Arsa üst kullanımı kime sattılar mesela alıcısı Trabzonspor AŞ olan şeyden TS AŞ nasıl para kazandı

2.5 koydular ne demek nereye koyuyorlar bunu?

Üstüne bir de 1.5 milyar para kalmış imkansız

Edit : 2.5 milyar mevzusunun kaynağını anladım ama orada para koymak falan yok sadece bir gösterim o, yani kulüp gidip de bir yere para vermiyor.

Total girdileri 1.75 bahsettiğin seviyelerde bir girdi de yok borç da, kalan da.

borc yigidin kamcısıdır

bırakın cıkmayalım

Bu arada 1 TL nominalden yapmışlar her hisse sahibi hisse * 2 * 1 gibi bir bedel ödemiş, zaten hisse değeri 1 TL olunca bayağı para girmiş kulübe.

1.75 milyar gibi bir şey ediyor yanlış hesaplamadıysam, zaten borçları kadar para çıkmış.

Bb borcunu ödemişler kalan parayla da vergi borcu Menajer borcu transfer taksitlerini ödemişler.

Dursun utan utan, hazir para ile (florya) bb den cikmak hüner mis gibi gösterecek.

1.3 milyar lira falandı TSnin borcu

Bedelli gelirini takip etmedim ama 600-700 faizi zaten ödedikleri yerde çıkabilirler

8-9 milyar gelir elde ettiğimiz yerde 1.4 faiz ödeyip 2.7lik borçtan çıkamadık işte biz de çıkabilirdik.

Florya satışı falan bahane
Sıyasi kanat mı zorluyor acaba 🤔
Nakit akışı muhabbetine

Sıyasi kanat mı zorluyor acaba 🤔
Nakit akışı muhabbetine
Valla ben hala Boey üstüne localardan gelen para nereye gitti anlamadım net 3 milyar topladık orada çünkü, 6 aylık faiz bedeline 700 kağıt gitti o paradan.

Son dakikaya kadar eldekilerle çıkacaktık sonra bir şey oldu Florya mevzusu girdi denkleme ki Rezan, Süheyl falan çıkmasa gitmişti Florya çoktan ha onlar çıkınca da bir şey değişmedi üstüne yine 6 aylık faiz yükü bindi şimdi bir 700 daha gidecek.

Ocaktan ocağa 1.4 gitti zaten üstüne çıkacağız 4.1 edecek o ödemeyle ve Florya da elden gitmiş olacak.

Çıkmak isteyen çıkar bizimkiler Çıkmak istemiyor çünkü hırsızlar fakat fener neden çıkmıyor onu anlayamıyorum yada 8jk

Bizim yönetim dışında da insan kaynakları bakımından kısır bir yapımız var. Hep bir şeyler bekliyoruz ama bekledikçe de zarar ediyoruz.

Bence fazla dernek yapısı olmaktan bu. Laf çok ama iş yapmaya gelince yok

Trabzon icin bayagi olumlu bir gelisme

Bizim icin ise yönetim acisindan skandal bir gelisme

Sözde mayis ayinda cikacaktik bb’den

Yeterince de para girdi kulube bosuna yalan konusmasinlar

Giren paralara ne oldu veya neden cikilmadi bb’den tek bir aciklama bile yok

ula ula ula dursun

Geri
Üst Alt