Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asıl saçmalayan sensin. Nedir bu Burak Yılmaz hayranlığı? Şenol Güneş bugün Burak'ı isteseydi Beşiktaş'a gidecekti. Ha ayrıca isterse Beşiktaş'a ya da Fener'e gitsin umrumda olmaz. Burak bize şampiyonlukta büyük fayda sağlamış ve para kazandırarak gitmiştir. Bunu inkar edemem. Ama şu yaptığı hareketler komik sanki 40 yıllık Galatasaraylı gibi triplere girdi.Trabzon ezeli rakibimiz mi sanki ?
Ayrica biz istedik de bizi secmedimi?
NE SACMA ADAMLARSINIZ
Para için döndüğünü sanmıyorum çinde aldığının yarısından bile daha azını alacak sanırım Türkiyeye dönmek istedi tek teklif yapan trabzon olunca adam da gitmiş.
hayirdir almanciTrabzon ezeli rakibimiz mi sanki ?
Ayrica biz istedik de bizi secmedimi?
NE SACMA ADAMLARSINIZ
sorun su ki yedekte oturdugu zaman ariza cikariyorburak rotasyonda bizde de iş yapardı
Evet aynı haberi ben de gördüm eşiyla boşanma olayı çocukları velayeti falan var türkiyeye dönmek istemesinin bi sebebi de o haklısınız.Çocuklarının velayeti için geldiğini okumuştum bir yerde. Velayet olmasa bile çocuklarını ayda yılda bir görmek bile koyar insana. Sebebi budur büyük ihtimal.