Trabzonspor, Burak Yılmaz ile 3 Yıllığına Anlaştı

Canı cehenneme emre ırkçıoğlu gibi karaktersizlik yapmasında kime giderse gitsin.

Trabzon ezeli rakibimiz mi sanki ?
Ayrica biz istedik de bizi secmedimi?

NE SACMA ADAMLARSINIZ
Asıl saçmalayan sensin. Nedir bu Burak Yılmaz hayranlığı? Şenol Güneş bugün Burak'ı isteseydi Beşiktaş'a gidecekti. Ha ayrıca isterse Beşiktaş'a ya da Fener'e gitsin umrumda olmaz. Burak bize şampiyonlukta büyük fayda sağlamış ve para kazandırarak gitmiştir. Bunu inkar edemem. Ama şu yaptığı hareketler komik sanki 40 yıllık Galatasaraylı gibi triplere girdi.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbolcu olmak varmış.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En kısa sürede kankasını da yanına aldırmasını temenni ederim.

he para icin trabzona dönmus ne kadar mal var ya :d

Para için döndüğünü sanmıyorum çinde aldığının yarısından bile daha azını alacak sanırım Türkiyeye dönmek istedi tek teklif yapan trabzon olunca adam da gitmiş.

kral lescugu da al yaninda, gönlümde Sinonun ardindan senin yerin olsun :(

Buna niye kin güdersiniz anlamış değilim.
Adam tonla gol attı bir ton kupa kaldırdı.
Git dedik gitti birde para kazandırdı.
Abuk subuk açıklama yapmadı giderken.
Gitti yerine adam bile koyamadık.
Sen teklif götürsen uça uça gelirdi.
Trabzon teklif götürdü oraya gitti.
Adamın derdi uzak doğu/gurbet. Başakşehir Antalya Bursa gibi takımlar teklif götürse ona da evet derdi.

Hiç kimseyi beğenmiyoruz hiç kimseden memnun değiliz.
Adam gibi adamlara bile laf ediyoruz küstürüyoruz.
Aslantepeye gelince alkışla bir pankart aç bağrına bas.
Sanki Trabzon bizim rakibimiz sanki fenere gitti para uğruna...

P9 Gscimbom Mobile

Son düzenleme:
Trabzon 1 stoper 1 de orta saha alırsa bir şeyler yapabilir.

Karaktersiz diyen üyelerin %95i bize gelse miydi desek "hayır" der, ama baska takıma gidince karaktersiz, yav Burak takım için ne yapmıs da bizim sembol ismimiz olmus gibi konusuyorsunuz? Burak yılmaz kim abi allah askına bırakın ya kurtulduk iste, kankası da gitse takım çağ atlar çağ

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Para için döndüğünü sanmıyorum çinde aldığının yarısından bile daha azını alacak sanırım Türkiyeye dönmek istedi tek teklif yapan trabzon olunca adam da gitmiş.

Çocuklarının velayeti için geldiğini okumuştum bir yerde. Velayet olmasa bile çocuklarını ayda yılda bir görmek bile koyar insana. Sebebi budur büyük ihtimal.

seni hep ezdigin toplarla

taraftara yaptigin triple

yedek kalmak istemeyisinle

oyundan cikarken tepki gostermenle hatirlayacagim

Çocuklarının velayeti için geldiğini okumuştum bir yerde. Velayet olmasa bile çocuklarını ayda yılda bir görmek bile koyar insana. Sebebi budur büyük ihtimal.
Evet aynı haberi ben de gördüm eşiyla boşanma olayı çocukları velayeti falan var türkiyeye dönmek istemesinin bi sebebi de o haklısınız.

Geri
Üst Alt