Haber Trabzonspor, Franculino Dju Transferini Resmen Duyurdu

Hasan Tuncel:

Franculino, Trabzonspor'la anlaşma sağladı. Trabzonspor, hem Midtjylland'la hem de oyuncuyla her konuda anlaştı. Franculino Djú için en son 25 milyon euroya çıktı Trabzonspor. Hem oyuncu hem de kulübüyle anlaşma sağlandı.

Çok kısa bir süre kaldı, 3-4 saat kaldı. Trabzonspor oyuncuyu UEFA listesine yazacak. Oyuncuyu bir an önce Trabzon'a getirmek için de uçuş planını hazırlıyor bordo-mavili kulüp. Şu anda çok sıcak saatler. Muhtemelen yetişecek gibi duruyor evrakları.

Sözde bizde para var fakat neye yarıyor, nerde döküntü var onları topluyoruz.

Trabzonspor’un böyle bir geliri yok, bunlar da mı konut projesi mevzularına girdiler.

nelssonun bugün bedava gittiği takımdan u23 adamı çekip aldılar

Dursun senin yatacak yerin yok

Taraftar desteği sıfır olan takım 25 milyona oyuncu alıp bir futbolcusuna 17 milyon maaş veriyor. Onana ve Fabinho'ya verilen 4-5 milyon maaşlar da var daha.

Oulai ve Augusto satışlarını zaten Aral, Saviolo, Muci ile dengelediler. Sanki 100 milyonluk satış yaptılar gibi bir algı yaratıldı. Bir anda böyle paralar harcayabilecek duruma gelmeleri garip hakikaten.

25 milyon mu

konyasporda oyuncu alsın 30’a onun neyi eksik

Herkes trabzon yönetimine sallıyorda
Yahu trabzona oyuncu getirmek kolay mı..
Salah hamleside fabinho hamleside gayet iyi hamleler.
Richarlison hamlesine onu geçtim o yıllık ücrete faian inanmıyordum.Çok kötü hamle olurdu.

Adamlar 50 milyona oyuncu sattı..
Bonservis olarak en fazla 20-25 ekside olsunlar.İş adamları falan bizim gibi değil.Diğerleri gibi klübüne bağlı.
Çok ciddi katkıları oluyordur bunlara.

Kim be derse desin çaplarına göre gayette iyi yönetiliyorlar.

Biz bakmayın şampiyon oluyoruz ama başımızsakilerin hiçbir noktada fark yarattıkları yok.Yatacak yerleride yok.

Kagit üstü bol forma ve bilet satip gelir patlamasi elde ettik derler biter.

Bu çocuk çok iyi işte bak bu çok iyi transfer olur. Tam olarak Osimhen ikamesiydi bu, keşke biz alsak diyordum izlediğimden beri.

Salah falan hiç umrumda olmadı ama bu çocuk üzer.

Fatih Terim sağlam kadroya konacak yine desenize

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bjk karşısında tırttı bu arada

Güya biz 2 eylul fırsatlarını kovalayacaktik. Yonetim istifaa.

Geri
Üst Alt