- 12 Ocak 2013
- 50.835
- 60.183
- 4.323
GSC pankartı isterük
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimi yolluyon maça reis
Buyur hocam. Bu maca gelemiyorum maalesef. Basak ya da Bjk macinda stadda olacagim![]()
kimi yolluyon maça reis
Buyur hocam. Bu maca gelemiyorum maalesef. Basak ya da Bjk macinda stadda olacagim![]()
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bana bilet bulursan isimi iptal edebilirim bencekimi yolluyon maça reis
Fazla bilet varsa manisadan otostopla geleyim
SM-A700F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hahahaha boyle fedakar Galatasaraylilari gormek duygulandiriyor.Fazla bilet varsa manisadan otostopla geleyim
SM-A700F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen kendini yorma rdas ben giderim yerine
Bu maçlara gelebilen herkes gelmeli, futbolcular kazanamıyorsa taraftar kazandırmalı maçları.
Bizim 3 silahsörler toplaniyor demek. Bir kac foto atin da begenelim o gün. Lider @Berat Yesir bu görev senindir.![]()
Bizim 3 silahsörler toplaniyor demek. Bir kac foto atin da begenelim o gün. Lider @Berat Yesir bu görev senindir.![]()
Lider berat mı öldürdün sende bizi ya berat liderse ben istifa mı vereyim hemen![]()

hamsi yeme etkinliği olsaydı keşke
Post-Avatar uyumu dikkat cekmiyor degil hani renktas.Lider berat mı öldürdün sende bizi ya berat liderse ben istifa mı vereyim hemen![]()
bu sene ilk kez kale arkası alttayım
gol olsa da gomise koşup telde kafa tokuştursak