- 18 Temmuz 2009
- 82.157
- 240.163
- 5.263
Başını uğrardın.Cay ha
Cilginca bir girisime benziyor, isim olmasa ugrayabilirdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başını uğrardın.Cay ha
bu sene dedik beebu sene ilk kez kale arkası alttayım
gol olsa da gomise koşup telde kafa tokuştursak
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Taraftarım diye geçin sende kale altta ilk maçın teessüf ediyorum yani berat
lütfen insanları seçimleri konusunda özgür bırakalımBaşını uğrardın.Cay ha
Buyur hocam. Bu maca gelemiyorum maalesef. Basak ya da Bjk macinda stadda olacagim![]()
İnş hocam görüşürüz o maçlarda.
Demirin yeri benim yanımdır.lütfen insanları seçimleri konusunda özgür bırakalımBaşını uğrardın.Cay ha
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Demirin yeri benim yanımdır.
Almancilar toplaniyorrBuyur hocam. Bu maca gelemiyorum maalesef. Basak ya da Bjk macinda stadda olacagim![]()
Kupa ha? AglattınBenim vizeler var.bu mac olmaz.Akhisar kupa macina gitmeyi dusunuyorum.
Maç günu veya mactan onceki gun saati belirleriz katilimi gorelim onceSaat belirli ise tanışmak isterim küçüklerim büyüklerimle, işlerimi ayarlayıp maç günü orada olacağım inşaallah
Biralari kap gel hocamAlkol yokmu?
Biralari kap gel hocam
Saati belirlemedik.Bi yoklama alalim dedik once katilima gore kararlastiririz saati ne icip icmeyecegimizi.Biralari kap gel hocam
Saat kaçta nerde oluyor bende geliyorum.
Arena onunde icemeyebiliriz ama daha oncesinde bir mekanda oturur veya farkli bir yerlerde iceriz
Aksam pc basina gecince duzenliyecem ilk sayfayi.Arena onunde icemeyebiliriz ama daha oncesinde bir mekanda oturur veya farkli bir yerlerde iceriz
Mecidiyeköy sokaktada içeriz stadda içeriz farketmez
olm seyrantepe metro girişinde içiliyor maçtan önce rahatSaati belirlemedik.Bi yoklama alalim dedik once katilima gore kararlastiririz saati ne icip icmeyecegimizi.Biralari kap gel hocam
Saat kaçta nerde oluyor bende geliyorum.
Arena onunde icemeyebiliriz ama daha oncesinde bir mekanda oturur veya farkli bir yerlerde iceriz
Katilimcilara senin ismini de ekliyorum![]()