- 21 Ocak 2010
- 72.843
- 51.261
- 5.003
Olm vadide buluşsaydınız ya napacanız 2 saat stadın orda
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erken gelin de kaynaştırın ortamıOlm vadide buluşsaydınız ya napacanız 2 saat stadın orda
Olm vadide buluşsaydınız ya napacanız 2 saat stadın orda
NerdesinOlm vadide buluşsaydınız ya napacanız 2 saat stadın orda
Vadi bizi aşar
NerdesinOlm vadide buluşsaydınız ya napacanız 2 saat stadın orda
Vadi bizi aşar
Hidayete sormustum ama yeni alinti sistemiz sana bildirim gondermisNerdesinOlm vadide buluşsaydınız ya napacanız 2 saat stadın orda
Vadi bizi aşar
İşyerindeyim Levent’te
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Niye laVadi bizi aşar
Renktaslari bekliyorumVadide her şey var olm illa Sinan'ın dediği mekanlara gitmek zorunda değilsiniz.
Gidin çay, kahve için.
@Keramettin TANRIVERDİ ve @Berat Yesir den duck face'li selfieler bekliyoruzFotoğraf çekmeyi unutmayın.
Bi beni cagirmadin Vadiye ya, bi cay alsan gelmezmiyim abim be.Vadide her şey var olm illa Sinan'ın dediği mekanlara gitmek zorunda değilsiniz.
Gidin çay, kahve için.
O fotodaki insandisi hatun kim Arif hemen soyle.@Keramettin TANRIVERDİ ve @Berat Yesir den duck face'li selfieler bekliyoruz
Vadide Tuborg var mıBi beni cagirmadin Vadiye ya, bi cay alsan gelmezmiyim abim be.Vadide her şey var olm illa Sinan'ın dediği mekanlara gitmek zorunda değilsiniz.
Gidin çay, kahve için.
Dun fazla Tuborg kacirdim bugun cay istiyorum.Vadide Tuborg var mı
Kendisi Yengen oluyor.O fotodaki insandisi hatun kim Arif hemen soyle.@Keramettin TANRIVERDİ ve @Berat Yesir den duck face'li selfieler bekliyoruz
Cakicam birazdan goldDun fazla Tuborg kacirdim bugun cay istiyorum.Vadide Tuborg var mı
Yarasın renkdaş.Cakicam birazdan goldDun fazla Tuborg kacirdim bugun cay istiyorum.Vadide Tuborg var mı
Tutun mamulleriyle aram yokYarasın renkdaş.Cakicam birazdan goldDun fazla Tuborg kacirdim bugun cay istiyorum.Vadide Tuborg var mı
Puro da var mı
tumblrdan bulmusun iste ariffffKendisi Yengen oluyor.
2 ay evvel kendim çekmiştim resmi Ekli dosyayı görüntüle 19768