Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.918
- 2.338
- 493
Gs mi konyaspor belli degil kadro kalitesi cok düsük
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi ne diyonuz ya, bir gecin gidin..Kadro kalitemiz inanilmaz dusuk hele yedek klubesi evlere senlik ogulcan omer babel diagne ise yarar adam yok berkan denen arkadas yine top kayiplari ile geceye damga vuracaktir Ts rahat kazanir gervinho olmamasina ragmen
Sanki trabzonun orta sahası çok sert haCok yumusak Orta Saha. Muslera iyi gununde degilse ilk yari 2 tane yeriz
Yedek kulübesine baktınmı hiçHala kadro kalitesi yazıyorlar arkadaş sizin derdiniz ne nasıl mutlu edeceğiz sizi? Falcao'yu geri mi çağıralım napalım
İlk 11'i baya beğendim, hoca tika tika ile döşeyecek bir 11 çıkarmış. Kılınç bu yüzden tercih edildi büyük bir ihtimal tek pası iyi oynuyor.
Neye göre mesela kimleri görmek istersin ?Yedek kulübesine baktınmı hiç
İyimi kadro kalitemiz sence
Nası bir sertlik bi Taylan sertliği miemre haric dogru 11 böyle macta göbekte sertlige ihtiyac vardı hocam
Assencao girer ikinci yari
Taylan-Berkan ikilisi birbirini bozuyordu ek olarak uzun vadede Taylan'ın yerine rotasyona Emre Kılınç'ın dahil olacağını söylemiştim hafta içinde sistem başlığında. Buralarda problem yok Halil de formda oynasın ama Momo'nun direkt 3. Forvet konumuna düşmesi kötü oldu.
webde oluyor mu ?şu twite bir haha atsanıza bakayım. bildirimi nasıl geliyormuş
Konu kimleri görmek istemek miNeye göre mesela kimleri görmek istersin ?
Tek pası iyi oynuyor o yönünü beğeniyorum.Kadroda hala en yetenekli bulduğum Türk oyuncu.
oluyor. bildirimi de normal beğeni gibi geliyormuş.webde oluyor mu ?