- 12 Ocak 2013
- 48.803
- 56.265
- 4.128
web sürümünde yok herhal çıkmadı bir şeyşu twite bir haha atsanıza bakayım. bildirimi nasıl geliyormuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
web sürümünde yok herhal çıkmadı bir şeyşu twite bir haha atsanıza bakayım. bildirimi nasıl geliyormuş
atamıyorum smord ahbaboluyor. bildirimi de normal beğeni gibi geliyormuş.
gscde varweb sürümünde yok herhal çıkmadı bir şey
Taylan berbat oynadı geçen maç...öyle böyle değil.An itibariyle Taylan'a kafayı taktı hoca. Orta sahada adam yok. Gitti adamı kesti.
Hayır içten içe bilindik yabancı isimler görmek istiyorsunuz, +3 milyon euro maaşlı kadrolar görmek istiyorsunuz. He yerli isimlere takılıyorsan zaten alabileceğin isimler belli ya yetiştirici olacaksın ya da ortalama yedek kulübesinde gördüğün isimleri alacaksın.Konu kimleri görmek istemek mi
Konu yeterlimi yedek kulübesi ,var olan ?
Kötü yorumlarda moraliniz bozuluyo anlıyorum ama kötü yani
Renktaş o golde hata yaptıysa ilk yarıda Diagne'ye %100'lük gol pası attı. Diagne karşı karşıya kaldığı pozisyonu yedi. Bir tek Berkan ile bu orta saha nasıl savunulacak.Taylan berbat oynadı geçen maç...öyle böyle değil.
HA tamam orijinal mevkisi değil, lakin bir Playmaker bu kadar pas hatası yapamaz....hele hele vücut ve alan kontörlü sıfır
hahayı sıddık atmıştır 1.05sana gelmemiştir belki. benim kişisel hesabımda da yok. forum hesabına gelmiş. böyle çıkıyor
Ekli dosyayı görüntüle 138583
Ali Sezgin ahbabımız basmışhahayı sıddık atmıştır 1.05
mührü gscye bastığınız için teşekkürler @Ali SezginAli Sezgin ahbabımız basmış
Trabzonun hucum gucu bizden yuksek ve daha tecrubeli. Morutan cicaldau Nelson ve hatta berkan hayatinda ilk defa bu atmosferde maca cikacakSanki trabzonun orta sahası çok sert ha
Dogruyu soyluyoruz bekleyip gorelimAbi ne diyonuz ya, bir gecin gidin..