Trabzonspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Renktaş o golde hata yaptıysa ilk yarıda Diagne'ye %100'lük gol pası attı. Diagne karşı karşıya kaldığı pozisyonu yedi. Bir tek Berkan ile bu orta saha nasıl savunulacak.
Hoca istikrar istiyor, ama ilk hata da Taylanı yedi :D

Hepimiz çok yüklendik çocuğa üzüntüden.. ama doğru, hemen bitirmemek lazım

Yok gercekten kadro kalitemiz kotu bu maci kazansakta fikrim degismeyecek uzun maraton icin cok yetersiz bir kadro var zorluk derecesi yuksek maclarda hep beraber izleyecegiz bunu gormek icin mumeccim olmaya gerek yok objektif bakmak yeterli
Bu kadro tecrübesiz denir yeni denir parcalari eksik de denir anlarım kalitesiz diyen objektif olmuyor

Yok gercekten kadro kalitemiz kotu bu maci kazansakta fikrim degismeyecek uzun maraton icin cok yetersiz bir kadro var zorluk derecesi yuksek maclarda hep beraber izleyecegiz bunu gormek icin mumeccim olmaya gerek yok objektif bakmak yeterli
türkiye liginin kalitesi ne de bizim kadromuz zayıf olsun

kilinc kanatta oynar bu arada

kerem sagda, kilinc solda olur

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Hayır içten içe bilindik yabancı isimler görmek istiyorsunuz, +3 milyon euro maaşlı kadrolar görmek istiyorsunuz. He yerli isimlere takılıyorsan zaten alabileceğin isimler belli ya yetiştirici olacaksın ya da ortalama yedek kulübesinde gördüğün isimleri alacaksın.
Benim 3m euro maaşlı kadro istediğimi nasıl çıkardın,aksini ilk savunan kişiyimdir belkide falçato babel feg belhanda kalsın denirken

Kulübede gönül rahatlığıyla sahaya süreceğin bir bek oyuncun varmı yada stoperin yada orta sahan,skoru değiştirir diyebiliceğin bir kanadın,skorer bir ismin,fw var bi mohamed az buçukta diagne

Ekran başında inş değişiklik yapmayız diye ellerini açıp dua eden,allaha yalvaran insanlar var,sebebide kadro yeteraizliği

He sen babele ardaya akbabaya ömere aytaça alpaslana iyi diyosan ona diyecek bişeyim yok

türkiye liginin kalitesi ne de bizim kadromuz zayıf olsun
Kaite dusukte bizimde yuksek degil kadrona bak yedlin hangi takimda oynar emre kilinc kac mactir oynamiyor hangi buyuk takim ister Lyundama zaten saatli bomba berkan icin yorum yapmiyorum mac sonunda arkadasin kendisi kalitesini ispat edecektir

Hep bizde görmek istemiştim Karizma Reisi.

Çok Reis bir oyuncuydu... yaşlandı ama Class is Forever.

316a23345d5bdac07b415e62519f6a89fb33ed73.jpg

Geri
Üst Alt