Trabzonspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Gustavo'nun hafif sakatlığı var diyorlardı gelmeden, herhalde doğruymuş. Lazio maçına yetişir umarım.

Kerem sağda oynamalı. Belki oyun içinde değişirler emre ile. Ben cicaldau ve morutan şov göreceğimizi düşünüyorum. Arkada cidden kemik gibi biri olsa tadından yenmez

Tam bir pas ilk 11 ‘i çıkarmış Eğer defans önünde çok oyalanmadan topu orta sahada ilerisine aktarabilirsek çok fark yaratabiliriz

•quod erat demonstrandum•

Full genç bir kadro, hayırlı olsun inşallah

Tecrübeli dediklerimiz azıcık adam olsaydı şu gençlerle çok güzel bir harman olurdu ama hangisi oynasa takım birdenbire duruyor

O yüzden yenilecek de olsak bu çocuklar oynasın tecrübe kazansın en azından

Beklediğim bi kadro. Kanatta emreye ekstra savunma katkısı verdi anlaşılan hoca, ben de kanatta emre oynamalı diye düşünüyordum. Morutan hücumlarda zaten kendini sağa atacaktır. Yalnız berkana oyun kurma işi verilmemeli. Mümkünse cica biraz geri gelerek o işi yapmalı. Tanin göbek ve savunma hattı zaten sertlikten uzak. Siopisin oynamaması bizim için iyi. Berat alanını çok kaybediyor. Cicadan gol görebiliriz bu maç

Alakaya maydanoz suyu her futbolcuyu takip etmek zorundamiyim senin kadar bos vaktim yok demekki

Ben boş vakitlerimde takımı takip ediyorum zaten. Ama senin gibiler sürekli boş yapıyor.. takımın neredeyse en önemli transferi olmuş bir adam için bir haftadır millet burada feryat figan ediyor sen haberim yok deyip habire hocaya ve takıma sallayacam diye boş yapıyorsun.. neyse devam edin..

Emre çok geriye gelmezse Berkan’ın dinamizminden de faydalanamayabiliriz, önliberoya hapsolursa

Emre berkan ikisi birden 6-8 oynayabilirse çok değişik birşey çıkabilir ortaya
Cica bu ikisine 8-10 gibi eşlik edebilirse zaten 4-3-3’e doğru gider oyun

Geri
Üst Alt