Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.891
- 66.928
- 5.003
Yürüyerek 15 tane atar bu ligde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz bu yarışta yokuz artık. fb, bjk ve ts başa güreşirlertrabzon ile bjk'nin güçlenmesi iyi olur sürekli fenerle baş başa kalmak sıktı artık biz olamazsak da bu dingillerden biri yese keşke feneri
transfer dönemi bitene kadar bu kadar net yorum yapmaktan kaçınmak lazım renktaş, bizim yönetim için yeni bi şey değil son günlere bırakmakBiz bu yarışta yokuz artık. fb, bjk ve ts başa güreşirler
Kontenjan falan diyorlar. Alacakları adamların kalibresi belli bu sefer sürpriz beklemeyintransfer dönemi bitene kadar bu kadar net yorum yapmaktan kaçınmak lazım renktaş, bizim yönetim için yeni bi şey değil son günlere bırakmak
osimhen olan yerde her zaman iddiamız olur, bu sezon o kadar yüksek puan gerekeceğini de sanmıyorum ligi almak için
cl'de tadımız kaçacak gibi duruyor orası ayrı
öyle duruyor bakalım, kadronun miadını doldurduğunu sahada görmeden anlamayacakları belli zaten de ligi kurtaracak kadar bi şeyler olur belki diye bekliyoruz işteKontenjan falan diyorlar. Alacakları adamların kalibresi belli bu sefer sürpriz beklemeyin