Trabzonspor'dan Yasin Öztekin Sürprizi!

He tabi benim bunu anlamaya kapasitem yetmiyor. Admine bak arkadas diye diye ancak bunu diyebiliyor.

Devam uygulayin cifte standarti, bravo. Ne diyim ki..

'Uygun gördügünüz sebepten ötürü..' Bunu sadece forumda yakindan tanidiginiz kisiler icin söyleyebilirsin heralde.

Neyse, sonucta admin statüsünde birisin, ne desen dogru gibi birsey bu.

Böyle kisiler forumdan sorumlu oluyorsa, yeni üyelerin bu sekilde üstüne gelinmesi cok dogal.

Hayırdır beni laflarınla iğneleyebileceğin veya alttan alttan hakaret edebileceğin bir adam mı sandın noldu geri çekiliyorsun? Beni tanıyan tanır forum için nasıl sorumluluklar aldığım senin haddine değil ama senin gibi üyeleri rahatsız edenlere karşı da farklı sorumluluklar alırım

-Tapatalk-

Konuyu 9 sayfa görünce Yasin, Trabzon'a gitti sandım.

Hayırdır beni laflarınla iğneleyebileceğin veya alttan alttan hakaret edebileceğin bir adam mı sandın noldu geri çekiliyorsun? Beni tanıyan tanır forum için nasıl sorumluluklar aldığım senin haddine değil ama senin gibi üyeleri rahatsız edenlere karşı da farklı sorumluluklar alırım

-Tapatalk-
s
Alttan alttan hakaret mi? Öyle birsey yokta ama olsa bile, benim bunu yapmam mi gözüne carpti?
Burda bu belirttigim kisiler istedigi gibi hakaret ediyor da niye sesini cikarmiyorsun kendilerine karsi? Cifte standart mi yoksa?

Benim bir beklentim yok, ceza alirim almam pek umrumda degil. Benim hakli oldugumu sende biliyorsun ki 'Üye Sorumlusu senmisin' diyip gecistiriyorsun iste. 2. üyelik yasak denildigi halde 2. üyeliklerle takilan bile savunuluyor iste.

Bu kisiler hakaret etsinler, yeni üyelerin üstüne gitsinler.. Ama biz bunlara karsi sesimizi cikartinca rahatsiz etmis oluyoruz.

Sizin adaletiniz bu iste demek ki.

Ha birde, geri cekildigimi nerden cikardin? Ben sana ne dememi bekliyordun. Hersey ortada.

s
Alttan alttan hakaret mi? Öyle birsey yokta ama olsa bile, benim bunu yapmam mi gözüne carpti?
Burda bu belirttigim kisiler istedigi gibi hakaret ediyor da niye sesini cikarmiyorsun kendilerine karsi? Cifte standart mi yoksa?

Benim bir beklentim yok, ceza alirim almam pek umrumda degil. Benim hakli oldugumu sende biliyorsun ki 'Üye Sorumlusu senmisin' diyip gecistiriyorsun iste. 2. üyelik yasak denildigi halde 2. üyeliklerle takilan bile savunuluyor iste.

Bu kisiler hakaret etsinler, yeni üyelerin üstüne gitsinler.. Ama biz bunlara karsi sesimizi cikartinca rahatsiz etmis oluyoruz.

Sizin adaletiniz bu iste demek ki.

Ha birde, geri cekildigimi nerden cikardin? Ben sana ne dememi bekliyordun. Hersey ortada.

Siz kimsiniz?

-Tapatalk-

Beyler bu üc kurusluk dünyada bir birini kirmaya deger ne var ? Hayat bir iplik gibidir, cektigin an ucup gidecek hersey...
Hakan Delikanli:

Neden giderli, ve agresif sekilde yazmaya devam ediyorsun ? Sen böyle yaptikca, onlarda üzerine gitmeye devam edecekler. Gel kardesim de, bir pm at, bir uzlasma cagirisi yap, biraz cicek, böcek, gül at... Hakli olsan bile, bazen taviz vermen gerekir, ki olayi tatliya baglayip cözebilesin. Yoksa bu gerekirse bu sekilde, daha senelerce devam eder, her gün ayni sikintiyi yasarsin...

Yani karsi tarafa bir adim atmaya denesen ?

Sizde fazla gitmeyin hakanin üzerine artik beyler... Komik güldük eglendik, ama hakan da bir can, onu da kirmamak gerekir.

dualogic.jpg

Beyler bu üc kurusluk dünyada bir birini kirmaya deger ne var ? Hayat bir iplik gibidir, cektigin an ucup gidecek hersey...
Hakan Delikanli:

Neden giderli, ve agresif sekilde yazmaya devam ediyorsun ? Sen böyle yaptikca, onlarda üzerine gitmeye devam edecekler. Gel kardesim de, bir pm at, bir uzlasma cagirisi yap, biraz cicek, böcek, gül at... Hakli olsan bile, bazen taviz vermen gerekir, ki olayi tatliya baglayip cözebilesin. Yoksa bu gerekirse bu sekilde, daha senelerce devam eder, her gün ayni sikintiyi yasarsin...

Sizde fazla gitmeyin hakanin üzerine artik beyler... Komik güldük eglendik, ama hakan da bir can, onu da kirmamak gerekir.

Ademcim nasılsın? Bu aralar ihmal ediyorsun forumu uzun yazıların olmadan konular kapanıyor

-Tapatalk-

@Hakan Delikanli:

Bu 6-7 kisi istedigi gibi trollüyor milleti, hakaret edip duruyor. Kimse sesini cikarmayinca ben cikariyorum iste. Bunlar dürüst sekilde mesaj atip dursa kimseye takilmam ben.

Düzeltiyorum, BEN sesimi cikartinca.

Gecistirmeye devam arkadas, örgüt kurulmus, belirli kisiler istedigi gibi hakaret edip üyelikler acabiliyor demek ki. Bunlari konusan rahatsiz ediyormus, ilginc :)

El insaf be, biraz adalet.

Adalet size gelince lazım oluyor demi? Sen bi üye yorum yapınca onu alttan alttan aşağıla hoşuna gitmediyse ama sana yapılınca ouuvv

-Tapatalk-

@Hakan Delikanli:

İşte medeni 1 üye.

Ademcim nasılsın? Bu aralar ihmal ediyorsun forumu uzun yazıların olmadan konular kapanıyor
-Tapatalk-

Bazen bir cukura düsersin, cikamazsin o cukurun icinden. O aydinligi görürsün her gün, o dar ve camurlu tutsak yerde yukariya baktiginda, ama o güzel parlayan isiklara dogru yükselemezsin bir türlü. Benim kisi de birazcik o hesap iste... :)

Umarim sen iyisindir Emrah kardes... göründügü gibi buralari yine kavga gürültü. ^^

Son düzenleme:
Adalet size gelince lazım oluyor demi? Sen bi üye yorum yapınca onu alttan alttan aşağıla hoşuna gitmediyse ama sana yapılınca ouuvv

-Tapatalk-
s
Bana yapilmasi önemli mi yahu? Bana yillardir hakaret ediliyor ben bunlari takan birisi degilim. Ve göründügü gibi ben bu konuda diger üyeleri savunuyorum.
Geri cekilen sensin gibi geldi bana.

Asagilamak konusuna gelirse, güzel önyargi tebrik ederim. Ama dogru sekilde her yazana dogru sekilde cevap veririm. Zibidilik ve trollük yapip aklinca dalga gecenleri asagilamis olabilirim.

Genel olarak öyle oldugunu düsünüyorsan örnek ver ve gereken cezayi bas dogru buluyorsan. Yapacak birsey yok.

Konuyu dagitiyorsun bilerek. Bu tartisma bugün neden cikti ona bi bakalim.

@Hakan Delikanli:

oncelikle herseyi bildigini sanmayacak biraz HUMILITY. yok taraftar soyle yok turk mantigi boyle falan demeyecek
2.si durduk yere idrar yaristirmayacak
3.su insanlari manyakca seylerle itham etmeyecek, gerci burda biraz kafanin gittigi anlasiliyor ama olsun boyle uyeler de lazim
bu hareketlere son verecegine dair teminat verirse, neden bir orman gibi hur ve kardesce post atmayalim?

oncelikle herseyi bildigini sanmayacak biraz HUMILITY. yok taraftar soyle yok turk mantigi boyle falan demeyecek
2.si durduk yere idrar yaristirmayacak
3.su insanlari manyakca seylerle itham etmeyecek, gerci burda biraz kafanin gittigi anlasiliyor ama olsun boyle uyeler de lazim
bu hareketlere son verecegine dair teminat verirse, neden bir orman gibi hur ve kardesce post atmayalim?
s
Seninle benim dogru sekilde yazilacak birseyim yok. Utanmazin tekisin. Türk mantigi fln böyle demeyecekmisim. Ulan yillardir gurbetcilere demedigin kalmadi be biraz dürüst ol dürüst.
Benim zoruma gittigine de sanma, istedigini yaz. Ama bunlari senin beklemen ironik iste.

Biraz utanma olur be, biraz.

Geri
Üst Alt