Trabzonspor'dan Yasin Öztekin Sürprizi!

Cevaba gelirsek: Ismail Güldüren denilen sahis Hayri degil mi? Bu sahisin tonca ikinci üyeligi yok mu? Simdi bana bilmiyorum deme kendi bile acikladi. E izin veriliyor mu? Veriliyor.
Peki diger yeni üyelerin niye üstüne sen 2. üyesin, fake üyesin diye üstüne gidiyor ayni kisiler?

Talimat verdiriyorlar derken?

diger uyelik ceza mi aldi
yoo
beyin kapasiteni gozler onune seren bir msj olmus
iq testi yaptirip sonuc 50 cikti desen daha az inandirici olurdu dogrusu

s
Kagan merak etme, bana küfür edenler bu forumda ceza almiyor, devam et rahatlarsin en azindan.

Cevaba gelirsek: Ismail Güldüren denilen sahis Hayri degil mi? Bu sahisin tonca ikinci üyeligi yok mu? Simdi bana bilmiyorum deme kendi bile acikladi. E izin veriliyor mu? Veriliyor.
Peki diger yeni üyelerin niye üstüne sen 2. üyesin, fake üyesin diye üstüne gidiyor ayni kisiler?

Talimat verdiriyorlar derken?

Hayri zaten itiraf ediyor biz de müsade ediyoruz hayırdır sen üye sorumlusu musun bu konuda hesap soruyorsun. Biz uygun görüyorsak ve sebebi varsa bitmiştir seni ilgilendirmez. Kimlerin 2.üyelik olduğunuda biliyoruz biz -yeni gelen her üye değil- ama kim olduğu bariz belli adamlara yapılıyorsa seni niye geriyor mesele

-Tapatalk-

Hayri zaten itiraf ediyor biz de müsade ediyoruz hayırdır sen üye sorumlusu musun bu konuda hesap soruyorsun. Biz uygun görüyorsak ve sebebi varsa bitmiştir seni ilgilendirmez. Kimlerin 2.üyelik olduğunuda biliyoruz biz -yeni gelen her üye değil- ama kim olduğu bariz belli adamlara yapılıyorsa seni niye geriyor mesele

-Tapatalk-
Bunu cidden soruyormusun yahu? Bu nasil cifte standart arkadas cidden kisisel takintinizdan adalet nedir unutmussunuz heralde. Simdi sana ne desem bos cünkü önyargilisin bir kere.

2. degil 4./5./6. üyelikle takilan sahislar hangi yüzle diger üyelere fake imasi yapabilir arkadas? Bunu belirtmem icin Üye Sorumlusu mu olmam gerekiyormus?

Aferin, cok dogru. Ne diyim, sabah kadar bu konuda sikayetci olsam dedigim gibi ikna olamazsin bir kere. Hayri itiraf ediyormus.. He ediyor, 50 kisi anladiktan sonra ediyor.

ulan dedim bu çöp almancının satılması konusu niye bu kadar konuşuldu
durum farklıymış

Gelisine vurdu ve gol oldu :kupa:

Efendi kisilik Cagdas renkdasimiza yapilanlari kiniyoruz !!!

Bunu cidden soruyormusun yahu? Bu nasil cifte standart arkadas cidden kisisel takintinizdan adalet nedir unutmussunuz heralde. Simdi sana ne desem bos cünkü önyargilisin bir kere.

2. degil 4./5./6. üyelikle takilan sahislar hangi yüzle diger üyelere fake imasi yapabilir arkadas? Bunu belirtmem icin Üye Sorumlusu mu olmam gerekiyormus?

Aferin, cok dogru. Ne diyim, sabah kadar bu konuda sikayetci olsam dedigim gibi ikna olamazsin bir kere. Hayri itiraf ediyormus.. He ediyor, 50 kisi anladiktan sonra ediyor.

Hahahhaha kusura bakma da mal olmak lazım bir üyenin Hayri olup olmadığını anlamak için. Adam kendini belirtecek her şeyi yapıyor avatarıyla,üslubuyla. Peki 262792882 tane hesabından niye sadece 1 tanesi vardı kafan basıyor mu buna? Adam hep 1 hesaptan devam etti şimdi de bizim de uygun gördüğümüz sebepten ötürü bu hesapta. Senin bunu anlamaya kapasiten yetmiyorsa sorgulayıp yorma kendini

-Tapatalk-

hakan yumuşadı yine imza kampanyasını duyunca

Sent from my iPhone using Tapatalk

kafasini tuglayla dovmekten beyni alamanci corbasi olmus yaw ne dedigini kendi de bilmiyor

Hahahhaha kusura bakma da mal olmak lazım bir üyenin Hayri olup olmadığını anlamak için. Adam kendini belirtecek her şeyi yapıyor avatarıyla,üslubuyla. Peki 262792882 tane hesabından niye sadece 1 tanesi vardı kafan basıyor mu buna? Adam hep 1 hesaptan devam etti şimdi de bizim de uygun gördüğümüz sebepten ötürü bu hesapta. Senin bunu anlamaya kapasiten yetmiyorsa sorgulayıp yorma kendini

-Tapatalk-

oyle guzel izah etmissin ki bunu HAKAN bile anlayabilir

-Tapatalk-
He tabi benim bunu anlamaya kapasitem yetmiyor. Admine bak arkadas diye diye ancak bunu diyebiliyor.

Devam uygulayin cifte standarti, bravo. Ne diyim ki..

'Uygun gördügünüz sebepten ötürü..' Bunu sadece forumda yakindan tanidiginiz kisiler icin söyleyebilirsin heralde.

Neyse, sonucta admin statüsünde birisin, ne desen dogru gibi birsey bu.

Böyle kisiler forumdan sorumlu oluyorsa, yeni üyelerin bu sekilde üstüne gelinmesi cok dogal.

murhanın mesaj sıralamasında 1. kalması için hayri renktaşımız ana hesabından uzak kalıyor ben bunu anladım

Son düzenleme:
hakan yumuşacık oldu

Sent from my iPhone using Tapatalk
s
Yahu kac yildir bu forumdayim beni bu sekilde tarhik edemiyecegini anlamadin mi hala? Simdi sen zekali oluyorsun da biz zekasiz mi oluyoruz? Vay haline.

Hadi bir an önce baslat su imza olayini da su serefsiz olayi cözülsün. Yoksa bos laflarla olmuyor iste.

Son düzenleme:
Forumda kavga çıkacağını bilsem hiç yazmadan devam ederdim.GsC iyi geceler

Kadir Ari malum şahsı ihrac edecekseniz edin işimiz gücümüz var kutlama yapmak için bekliyoruz

Geri
Üst Alt