Trabzonspor'dan Yasin Öztekin Sürprizi!

ne istiyorsun küfür seromonisi mi ? valla en alasını zevkle sana etmek isterdim ama ceza almaya niyetim yok ettiğin iftiraların çürümesi yetmedi mi ?

sen böyle hiç tanımadıgın insana durduk yere zırlama der misin ?
hanslar ne yapar bilmiyorum ama karşımda olsaydın emin ol çok farklı bir tepki almıştın .
o zaman ergen olup olmadıgımı da görürdün.
sana son mesajımdır ...
cevap vermeyecegım .
Bir tarafimi yirtacaktin hani olm ozm ne konusuyon bos bos? Vaktimi caldin. Yazma ozm arkasinda duramadigin seyleri.

Bundan boyle Kağan Çatarı düşman belleyenin benimle ahbaplik edemeyecegini bilmesi gerekmektedir.

Birbirilerinin mesajlarina like atiyorlar :asd:

Hepsi de birer birer farkli konularda rezil ettigim sahislar :asd: Tesadüfe bak :asd:

Bruma konusundan gir, Drogba ile devam et, Semih Kaya, Sneijder ve Cavanda dan cik.. Onazi'ye gel.. Bitmek bilmez saysam.

O kadar mi girdi la :D

Eglenin :)

Son düzenleme:
hakana 2li musabakaya girmek istemedigimi teblig eder misiniz rica etsem
yine oltaya geldik trollun de fazla ilerlemeden tuyelim

sinirden araya girdi falan diye laflar editliyor
fena bir delikanli bu
fakat ergenlik bittigi vakit insanliga adim atacaktir

Bir sosyal medya platformunda 100 tane üyelik acacak kadar issiz gücsüz olmaktansa ergen olalim diyecem de, bu ergenligin dibi aslinda.

Biraz konusurken tutarli konusalim da adiniza utanmayalim.

Arkadas bu nasil bir mide be.. Hem ergenligin dibini yap, sonra ergenlikten bahset.

hakan icin imza kampanyasini devreye sokup forumdan attiricaz zaten

planimiz dahilinde

ters yone bir gidisat soz konusu cunku arkadasta

planimiz dahilinde

Attirmayin ne oluyor? Serefsiz oluyor mu?

Sonucta bunu gerektirecek bir durum olmadigini düsünüyorum. Farkli olabilir, basarili olursun. Hadi bekliyorum bende.

Atsinlar da forumda ki cifte standarti belli etsinler iyice.

planimiz dahilinde

evet_muhru_secim.jpg

Forumda 6-7 trollük yapan zibidiler var. Kimse bunlara sesini cikaramiyor cözemedigim sebepten dolayi.

Ama ben cikaririm iste :)
O kisiler belli, hepsi burda toplanmis.

Bos yapmayin hadi biraz icrat. Trollügü birakmadiginiz sürece bu böyle devam eder.

Attirmayin ne oluyor? Serefsiz oluyor mu?

Sonucta bunu gerektirecek bir durum olmadigini düsünüyorum. Farkli olabilir, basarili olursun. Hadi bekliyorum bende.

Atsinlar da forumda ki cifte standarti belli etsinler iyice.
denicez bakalim

su an takimin kotu gidisiyle alakali foruma pek mesaj gelmedigi icin seni kullaniyorlar

en bos adam issiz adam sen oldugun icin (7/24 forumdasin, uyelik tarihlerimiz ve mesaj sayimiz oranindan da belli) bu imza kampanyasini baslatmiyoruz

senden baya mesaj geliyor cunku

ama ciddi bir imza toplayip seni forumdan attirma isini de yapicaz gibi

hareketlerinde delikanlilik olmazsa

denicez bakalim

su an takimin kotu gidisiyle alakali foruma pek mesaj gelmedigi icin seni kullaniyorlar

en bos adam issiz adam sen oldugun icin (7/24 forumdasin, uyelik tarihlerimiz ve mesaj sayimiz oranindan da belli) bu imza kampanyasini baslatmiyoruz

senden baya mesaj geliyor cunku

ama ciddi bir imza toplayip seni forumdan attirma isini de yapicaz gibi

hareketlerinde delikanlilik olmazsa
Cok mesaj atan issiz mi oluyor yani? Simdi bunu cok mesaj atanlarda begenir kuyruk acisindan :asd:
Güzel mantik.

Attirmayan serefsiz demistik dimi. Bekliyoruz bakalim.

7/24 sende forumdasin ama farkli üyelikler ile ;)

Geri
Üst Alt