Trabzonspor'dan Yasin Öztekin Sürprizi!

sonra aglama da foruma beni geri alin diye
Tamam niye 3-4 kez yaziyorsun ki. Attir iste, attirmayan serefsiz dedik ya. Icrat..

Attiracak bir gerekce yok. Acik küfür etmiyorum, bana edilen hakaretlere ragmen hakaret etmiyorum.. Genel huzursuzluk degil, 6-7 senin gibi trolle karsi huzursuzluk cikariyorum kimse sesini cikarmiyor diye.

He bundan dolayi forumdan atiyoruz, bildigimiz halde ikinci üyelikleri forumda tutuyoruz, troll yapanlari destekleyip cifta standart uyguluyoruz diyorsa adminler, buyrun atin ;)

farkli uyeligim yok

sen 7/24 onlinesin ama

issiz gucsuzsun cunku

Farkli yüeligin yok diyorsun, ben var diyorum.

Sen 7/24 onlinesin diyorsun, bende degilim diyorum cünkü bu bir kere mantik acisindan mümkün degil.

Nasil cikiyoruz bu isin icinden, sen birsey ortaya atiyorsun, bende atiyorum iste :)

Amma zirladin ya, attir iste.

Tamam niye 3-4 kez yaziyorsun ki. Attir iste, attirmayan serefsiz dedik ya. Icrat..

Attiracak bir gerekce yok. Acik küfür etmiyorum, bana edilen hakaretlere ragmen hakaret etmiyorum.. Genel huzursuzluk degil, 6-7 senin gibi trolle karsi huzursuzluk cikariyorum kimse sesini cikarmiyor diye.

He bundan dolayi forumdan atiyoruz, bildigimiz halde ikinci üyelikleri forumda tutuyoruz, troll yapanlari destekleyip cifta standart uyguluyoruz diyorsa adminler, buyrun atin ;)
lan gerizekali konusturma beni

6-7 kisiysek zaten atilmazsin

ama forumda ciddi bir rakam olursa neden atilmayasin ki

en azindan 1 ay myc yersin

aydinin yedigi ceza gibi

simdi git de herkese yalakalik yap

lan gerizekali konusturma beni

6-7 kisiysek zaten atilmazsin

ama forumda ciddi bir rakam olursa neden atilmayasin ki

en azindan 1 ay myc yersin

aydinin yedigi ceza gibi

simdi git de herkese yalakalik yap
s
Aha iste bir hakaret daha. Sana ceza vermeyenler bana verip cifte standart mi uygulacak hakaret etmedigim sekilde? Bumu dürüstlügün senin be zavalli?

Yalakaligi benmi yapiyorum lan.. Puhahaha daha deminden beri saydirdigin cocugun mesajlarini likeliyorsun kuyruk acisindan. Yalakalitkan bahsedene bak sen.

Hadi topla o ciddi rakami, benim acimdan sorun yok. Gerekceleri de acikla istersen yanina.. Benim gibi ergen trollere karsi huzursuzluk cikariyor adminler birsey demiyor diye yazarsin yanina.

Tüm olay burda basliyor, bunlarada adminler sesini cikarmiyor, ben cikaririm iste. Kimsiniz lan siz? Hergün ayni sekilde yeni üyelere bulasmak huzursuzluk degil mi he?

Onur Kıvrak gelecekse bedavaya gidebilir ..:)

yinemi geldin mahir

ümit diye biri varmış forumda süresiz ihraç almış. sonra bu ve birkaç kişi sürekli yeni üyelere ümit deyip duruyorlar .
sinirlenip hakaret edersen ceza alırsın güler eğlenirler sallamaz cevap vermezsen bir süre sonra duruluyorlar.
idare et artık . eğlence yetenekleri vasatın üzerinde .

ümit bırak bu ayakları

kendinden alıntı yapma

ve bu böyle devam eder.. Sizi forumdan atmayan buna karsi cikanlari atacakmis he? Gülerler.

Bunu Sergen Zeren'e de yapiyorlar, Yigit'e de yapiyorlar. Hepsine yapiyorlar iste. Haddinizi bileceksiniz yoksa ben burda banlanana kadar bildiririm.

Bir kac zibidi toplanmis yalakalitkan hergün ayni olay..

Son düzenleme:
"Trabzonspor'dan Yasin Öztekin Sürprizi!" konusuna girdim zannettim, pardon rahatsiz ettim sizleri beyler. Durdugunuz yerden devam edin ben tekrar dogru konuyu bir bulmam lazim. :emptiness:

acıtasyon yapma

Sent from my iPhone using Tapatalk
Senin haddini ben bildirirm olm iste ona göre hakaretlerine dikkat et sen. Sana o yalakaliktan arkanda saklandigin üyeler bile yardimci olamaz iste. Sen ancak hakaret edip 2. üyeligine gecersin.

Actasyon degil, senin gibi bos trollere, en ufak dürüst mesajlar ile katkisi olmayan üyelere bu tarifeyi uygulayacam bundan sonra.

Cünkü sizler istediginiz gibi herkese hakaret ediyorsunuz burda.

Tüm olay burda basliyor, bunlarada adminler sesini cikarmiyor, ben cikaririm iste. Kimsiniz lan siz? Hergün ayni sekilde yeni üyelere bulasmak huzursuzluk degil mi he?

ve bu böyle devam eder.. Sizi forumdan atmayan buna karsi cikanlari atacakmis he? Gülerler.

Bunu Sergen Zeren'e de yapiyorlar, Yigit'e de yapiyorlar. Hepsine yapiyorlar iste. Haddinizi bileceksiniz yoksa ben burda banlanana kadar bildiririm.

Burda postayı ben koyarım uzatma

-Tapatalk-

Burda postayı ben koyarım uzatma

-Tapatalk-
Ben gereksiz sekilde uzatmam. Günlerdir degil, haftalardir aylardir belirli 6-7 kisi yeni üyelere sürekli isim veriyor, hakaret ediyor vs..
Bunlarin arasinda Sergen Zeren de var yeni üye olmasada..

Maksat trollük iste, dogru sekilde mesaj attiklari yok. Bende bunlara karsi tavrimi koyuyorum iste ortaya. Ceza sebebi ise ceza, umrumda degil. Ama bunlara kimse sesini cikarmiyor diye bunlar rahat sekilde devam ediyor ne güzel.

Biri üye oluyor, anina Yigit/Sergen/Ümit deniliyor.. Yetmemis gibi hakaret ediliyor.

Ben bunlari acik acik diyorum diye attirsin bakalim Refik forumdan. Karar sizin zaten. 1 dk lik is zaten hemen halledersiniz.

bana bak lan .benden uzak dur demedim mi sana ? ne yüzsüz lan sen .
illa küfür etmek mi lazım ? rahatladın mı şimdi

arkadaş illa küfret diyor...
rahatladın mı ???

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben gereksiz sekilde uzatmam. Günlerdir degil, haftalardir aylardir belirli 6-7 kisi yeni üyelere sürekli isim veriyor, hakaret ediyor vs..
Bunlarin arasinda Sergen Zeren de var yeni üye olmasada..

Maksat trollük iste, dogru sekilde mesaj attiklari yok. Bende bunlara karsi tavrimi koyuyorum iste ortaya. Ceza sebebi ise ceza, umrumda degil. Ama bunlara kimse sesini cikarmiyor diye bunlar rahat sekilde devam ediyor ne güzel.

Biri üye oluyor, anina Yigit/Sergen/Ümit deniliyor.. Yetmemis gibi hakaret ediliyor.

Hayırdır sen kimsin de adminleri zan altında bırakıyorsun yok müsade ediyorlar,yok sahte üyeliklerle saldırıyorsunuz bana yok talimat verdiriyorlar sen bunları bi açıkla bakalım

-Tapatalk-

al iste allahin TROLLU cocuga ceza aldirdi
diger uyeliklerinden biriyle kendini sivazlar simdi adi herif
konuyu da aglama duvarina cevirdi
ne adi adammis bu yaw

Kağan için bir fatiha okuyacağım.

Hayırdır sen kimsin de adminleri zan altında bırakıyorsun yok müsade ediyorlar,yok sahte üyeliklerle saldırıyorsunuz bana yok talimat verdiriyorlar sen bunları bi açıkla bakalım

-Tapatalk-

Cevaba gelirsek: Ismail Güldüren denilen sahis Hayri degil mi? Bu sahisin tonca ikinci üyeligi yok mu? Simdi bana bilmiyorum deme kendi bile acikladi. E izin veriliyor mu? Veriliyor.
Peki diger yeni üyelerin niye üstüne sen 2. üyesin, fake üyesin diye üstüne gidiyor ayni kisiler?

Talimat verdiriyorlar derken?

bana bak lan .benden uzak dur demedim mi sana ? ne yüzsüz lan sen .
illa küfür etmek mi lazım ? rahatladın mı şimdi

arkadaş illa küfret diyor...
rahatladın mı ???

al işte adamı tahrik ettin

gitti gül gibi 1 imza

neyse diğer hesaptan hakanın arılması için 1 imza bekliyorum senden

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt