Trabzonspor'dan Yasin Öztekin Sürprizi!

s
Seninle benim dogru sekilde yazilacak birseyim yok. Utanmazin tekisin. Türk mantigi fln böyle demeyecekmisim. Ulan yillardir gurbetcilere demedigin kalmadi be biraz dürüst ol dürüst.
Benim zoruma gittigine de sanma, istedigini yaz. Ama bunlari senin beklemen ironik iste.

Biraz utanma olur be, biraz.

hakan burayı boşver diğer konuya gel yavrum

s
Seninle benim dogru sekilde yazilacak birseyim yok. Utanmazin tekisin. Türk mantigi fln böyle demeyecekmisim. Ulan yillardir gurbetcilere demedigin kalmadi be biraz dürüst ol dürüst.
Benim zoruma gittigine de sanma, istedigini yaz. Ama bunlari senin beklemen ironik iste.

Biraz utanma olur be, biraz.

2li diyalogdansa sartlarimi yineliyorum
yine girdap pesindesin cunku:

oncelikle herseyi bildigini sanmayacak biraz HUMILITY. yok taraftar soyle yok turk mantigi boyle falan demeyecek
2.si durduk yere idrar yaristirmayacak
3.su insanlari manyakca seylerle itham etmeyecek, gerci burda biraz kafanin gittigi anlasiliyor ama olsun boyle uyeler de lazim
bu hareketlere son verecegine dair teminat verirse, neden bir orman gibi hur ve kardesce post atmayalim?

teminat ver
olay burda cozulsun

2li diyalogdansa sartlarimi yineliyorum
yine girdap pesindesin cunku:

oncelikle herseyi bildigini sanmayacak biraz HUMILITY. yok taraftar soyle yok turk mantigi boyle falan demeyecek
2.si durduk yere idrar yaristirmayacak
3.su insanlari manyakca seylerle itham etmeyecek, gerci burda biraz kafanin gittigi anlasiliyor ama olsun boyle uyeler de lazim
bu hareketlere son verecegine dair teminat verirse, neden bir orman gibi hur ve kardesce post atmayalim?

teminat ver
olay burda cozulsun

okumadım ama HARİKULADE bir yorum olduğunu söyleyebilirim isot m8

Bu 6-7 kisi istedigi gibi trollüyor milleti, hakaret edip duruyor. Kimse sesini cikarmayinca ben cikariyorum iste. Bunlar dürüst sekilde mesaj atip dursa kimseye takilmam ben.

Burasi Adalet Bakanligi degil ki Hakan, bir Community. Herkez bir nevi kendi mücadelesini veriyor, burada keyifli vakit gecirmek istiyor. Yani bir nevi herkes kendinden sorumlu, adminlerde, modlarda senin benim gibi üye, aldiklari özel bir egitim yok ki, polis, savci, degiller. Yani bir nevi senin forum icinde tutumun, ayni sekilde alacagin reaksiyonlari da belirliyor. Öncelik ile herkes kendinden sorumlu.

Sesini cikariyorsun cünkü üzerine geliyorlar. Üzerine geliyorlar, cünkü yazdigin her yazida, nerdeyse her sözde bir igneleme mevcut, ve maalesef bunu fark etmek icin gereken ic kontrol hattini yitirmeye basliyorsun. Hep bir agresiflik, bir gider, bir igneleme bir provokasyon var yazilarinda, bunu belki kabul etmeyeceksin, ama bu sekilde o bahsettigin arkadaslari üzerine cekiyorsun.

Emin ol ki, sen kendi davranisinindan baslarsan, diger üyeler de tutumunu sana karsi degistirecektir. Ama degisim hep bir bireyin kendisinde baslar.

Burasi Adalet Bakanligi degil ki Hakan, bir Community. Herkez bir nevi kendi mücadelesini veriyor, burada keyifli vakit gecirmek istiyor. Yani bir nevi herkes kendinden sorumlu, adminlerde, modlarda senin benim gibi üye, aldiklari özel bir egitim yok ki, polis, savci, degiller. Yani bir nevi senin forum icinde tutumun, ayni sekilde alacagin reaksiyonlari da belirliyor. Öncelik ile herkes kendinden sorumlu.

Sesini cikariyorsun cünkü üzerine geliyorlar. Üzerine geliyorlar, cünkü yazdigin her yazida, nerdeyse her sözde bir igneleme mevcut, ve maalesef bunu fark etmek icin gereken ic kontrol hattini yitirmeye basliyorsun. Hep bir agresiflik, bir gider, bir igneleme bir provokasyon var yazilarinda, bunu belki kabul etmeyeceksin, ama bu sekilde o bahsettigin arkadaslari üzerine cekiyorsun.

Emin ol ki, sen kendi davranisinindan baslarsan, diger üyeler de tutumunu sana karsi degistirecektir. Ama degisim hep bir bireyin kendisinde baslar.
Yahu sorun benim üzerime gelip gelinmemesi degil ki. Olabilir olmayabilir.

Ben bunlarin genel tavrindan bahsediyorum senin benim genel tavrimdan bahsettigin gibi. Adamalarin her mesaji trollük akiyor. Bunlarla ben ne tartismaya girecem dürüst sekilde?

Bunlar toplanmis istedigi gibi hakaret edip trollerken, bunu söyleyenler suclu oluyorsa yapacak birsey yok.

Dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis diye bir söz vardir.

Bilal'e anlatır gibi anlatımışsın reis , ama gene anlamayacak

Ben bunlarin genel tavrindan bahsediyorum senin benim genel tavrimdan bahsettigin gibi. Adamalarin her mesaji trollük akiyor. Bunlarla ben ne tartismaya girecem dürüst sekilde?

Bunlar toplanmis istedigi gibi hakaret edip trollerken, bunu söyleyenler suclu oluyorsa yapacak birsey yok.

boşuna kendini yorma hakan'cım

diğer konuya gel

Farkinda degilsin, ama her daim baskalarini gösteriyorsun hedef olarak. Trollük yaptiklari üyelerin davranislarini hic bir ele aldin mi, neden hedef haline geldiklerini felan ? Niye onlarca üye hedef olmuyor da onlar oluyor ?

Dedigim gibi burasi bir Okul degil, sen ögrenci, modlar da insanlari dissiplin edecek ögretmen degiller. Bunu isteseler de beceremezler zaten ki, okul ortami da nekadar adaletlidir herkes bilir...

Yani burasi bir community, bir ortam, yani bir mahalle gibi düsünmen lazim. Illaki dalga gecilen insanlar olur, onlarda genellik ile kendi davranislari ile buna zemin hazirlarlar... Abartilmadigi sürece de bu hayatin dogal akisidir. Bir Mahallede belki cikar sansin yok, ama adaletli olmayan, sistemi sana uymayan bu forumdan cikip, adalet anlayisina daha uygun bir yere gidebilme sansin var.

Ama bende biliyorum ki burayi begeniyorsun, severek vakit geciriyorsun. O vakit sikinti istemiyorsan, uyum saglaman gerekecek, uzlasman gerekecek. Dedigim gibi kendinden basladigin vakit, onlarda degistirecektir tutumunu.

Son düzenleme:
Vay be yenı uye hakanın ıpını cektı helal olsun

Adam Yasin i istiyor bizim taraftar da Ersun u istiyor, gulenmi aglanmi... Ersun gelse ne Sabri ne Selcuk gider, 5 sene daha uzatir bunlarin sozlesmesini...

Geri
Üst Alt