Trabzonspor'un Yeni Stadının Adı Değişti

Türkiyenin adını RtE cumhuriyeti yapinda şu adam bi rahatlasin yahu

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu haber ağır ironi içermekte.

O ismi millet vermiyor ki. Millet rahatsız. Hatta Trabzonsporlu akpliler bile rahatsız bu durumdan.

-Tapatalk-
Bu ismi milletin vermediğini nereden çıkarttın anlamadım..Bütün Karadeniz bölgesi gibi Trabzonun tabanı açık ara AKP'li..İkincisi ben Trabzonlu olsam böyle bir projeyi yapıp hayata geçirebilecek olan iktidarın önünde önümü iliklerim doğal olan bu siz kabul edemesenizde..

Sen kalkıyorsun denizi doldurup Stad,Otel her türlü modern tesisi yapacaksın..En az 500 trilyon parayı Trabzon için harcayacaksın sonrada millet bile rahatsız diyeceksin..Kendi hayal dünyanızdan yorumlarınıza devam edin arkadaş..Trabzon eminim çok mutludur böyle bir tesislere sahip olduğu için..Projenin planına baktım..Harika bir Proje..

WwW.KraLaLemi.Com {TrabZonSPoR ReSimLeRi}

Biz de stadın adını ali sami yen spor kompleksi recep tayyip erdoğan stadı koysak, ertesi gün stadın tapusu verilip, çatı kapatma işlemi başlatılırdı. İşi bilmiyoruz brolar.

Bu ülkede olan biten hiçbir şeye şaşırmıyorum artık. Çok saçmalık var ve hepsi artık sıradanlaştı hayatımızda.

GT-I9300 Tapatalk

Bu ismi milletin vermediğini nereden çıkarttın anlamadım..Bütün Karadeniz bölgesi gibi Trabzonun tabanı açık ara AKP'li..İkincisi ben Trabzonlu olsam böyle bir projeyi yapıp hayata geçirebilecek olan iktidarın önünde önümü iliklerim doğal olan bu siz kabul edemesenizde..

Sen kalkıyorsun denizi doldurup Stad,Otel her türlü modern tesisi yapacaksın..En az 500 trilyon parayı Trabzon için harcayacaksın sonrada millet bile rahatsız diyeceksin..Kendi hayal dünyanızdan yorumlarınıza devam edin arkadaş..Trabzon eminim çok mutludur böyle bir tesislere sahip olduğu için..Projenin planına baktım..Harika bir Proje..

WwW.KraLaLemi.Com {TrabZonSPoR ReSimLeRi}
Trabzonspor forumlarına bakarsan milletin rahatsız oldugunu görebilirsin.

Sacmalamayin arkadaşlar bi deli kuyuya taş atti....nabiz yokluyolar herkes tepkisini koydu zaten sabhatan beri

Sen trabzonspor taraftirin sadece trabzondan ibaret mi görüyosun? Trabzonspor taraftari heryer de...
He kardeş size her yer tirabzon
trabzondan ibaret görmüyorum bak burdada var bitane
geçen uefada bi protesto yaptınız 4 kişi katılmıştı fotoğrafları var

sen burada rahatça yorum yapabiliyosun ama trabzonda Gs formalı adam gördünüzmü kırmızı görmüş boğa gibi saldırıyonuz
tek kişiye 30 kişi çullanıyonuz hey yavrum hey kime neyi anlatıyosun

ayrıca bu forumda yorum yapabilmen için gerçek ad ve soyadını kullanman gerekiyor

He kardeş size her yer tirabzon
trabzondan ibaret görmüyorum bak burdada var bitane
geçen uefada bi protesto yaptınız 4 kişi katılmıştı fotoğrafları var

sen burada rahatça yorum yapabiliyosun ama trabzonda Gs formalı adam gördünüzmü kırmızı görmüş boğa gibi saldırıyonuz
tek kişiye 30 kişi çullanıyonuz hey yavrum hey kime neyi anlatıyosun

ayrıca bu forumda yorum yapabilmen için gerçek ad ve soyadını kullanman gerekiyor
Sen dunyada kac tane trabzonlu var biliyomusun? Bos konusma, trabzonun %70 i oy verdi akp ye , trabzonun nüfusu kac? Trabzon disinda ne kadar trabzonsporlu var, en az 8 milyon avrupa en az 2 milyon...KARDESIM ISTEMIYOSANIZ BANLAYIN ne demek yani burda rahat rahat yaziyorum? Trabzon insani delikanlidir istanbul züppelerine benzemez..30 kisi 1 adama dalmaz

Sen dunyada kac tane trabzonlu var biliyomusun? Bos konusma, trabzonun %70 i oy verdi akp ye , trabzonun nüfusu kac? Trabzon disinda ne kadar trabzonsporlu var, en az 8 milyon avrupa en az 2 milyon...KARDESIM ISTEMIYOSANIZ BANLAYIN ne demek yani burda rahat rahat yaziyorum? Trabzon insani delikanlidir istanbul züppelerine benzemez..30 kisi 1 adama dalmaz

:holmes:

rezilce 1 mesaj

Geri
Üst Alt