Trafikte Hamile Kadının Aracına Saldıran 2 Kişi

Temizlik sart.

Hayir, nazi imasi suc muc, anlamam.

Temizlik sart.

Pislik herifler.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bu olay gundem olmasaydi maalesef sikayet sonrasinda ifadeleri alinip serbest birakilirlardi. Simdi kamuoyu olustu diye gostermelik iceri atiyolar 2 hafta sonra cikartilar.

Ne zamanki soyle olaylarin cezasi her zaman bu yavsaklara yapilan gibi iceri tikmak olur iste o zaman ulkede adaletten soz edebiliriz.

yaw her izledigimde ayrı ayar oluyorum şu yaşlı dayıya. o videoyu çeken herif nasıl çıkıp ağzını burnunu eline vermedi şu lavuğun hayret bir olay yaw. neyse ama böyle yaparak haklıyken haksız durumuna düşmemiş ve cezasını buldurmuş oldu. sakin kalmanın faydaları işte.

olaydan sonra hiç mi utanmadılar acaba yaw.

o basın açıklamasını yaptıktan sonra hiç mi yüzleri kızarmadı acaba

kafanızı yastığa koyduğunuz zaman hiç mi vicdan azabı duymadınız lan.

Sizin eşiniz, ya da kız kardeşinize böyle bir şey yapılsaydı ne yapardınız acaba

yaw her izledigimde ayrı ayar oluyorum şu yaşlı dayıya. o videoyu çeken herif nasıl çıkıp ağzını burnunu eline vermedi şu lavuğun hayret bir olay yaw. neyse ama böyle yaparak haklıyken haksız durumuna düşmemiş ve cezasını buldurmuş oldu. sakin kalmanın faydaları işte.

Bunlar kim bilir daha kaç insana saldırmıştır böyle, Çalışanlarına yaptıklarını filan düşünmek istemiyorum. İşlevsiz adalet sistemimizin çalışacağı tutar umarım da belası bulur.

Arka kapıdan gönderirler, ciddi para cezası bile alacağını düşünmüyorum. Tecavüzcüler bile iyi hal indiriminden yararlanıyor. Giyer takım elbiseyi şekerim var der yırtar.

Ceza almaları çok ilginç ve inandırıcı değil.

Sosyal medya olmasa elini kolunu sallaya sallaya geziyorlardı şimdi. Tez zamanda belalarını bulurlar umarım.

Sosyal medya olmasa elini kolunu sallaya sallaya geziyorlardı şimdi. Tez zamanda belalarını bulurlar umarım.
tabiki böyle oldu. adaletin işlemesi değil durum, sosyal medya hareketliliği. bu durumlar ilk defa olmadı son da olmayacak. hergün bu ve bundan daha ağır olaylar yaşanıyor. buradaki tek fark sosyal medya farkındalığı geri adım attırdı.

Ben sizi 62 kere 22'yim

Acaba tahliye olmasını sağlayan savunma ları neydi onu merak ediyorum

Ellerini kollarını sallaya sallaya cıktılar demek.

Yarın yine birinin aynasini tekmelemezler umarım.

Nasıl bir ulke olduk arkadaş.

Acaba tahliye olmasını sağlayan savunma ları neydi onu merak ediyorum

Bence; mağdurlara 1 daire veya o değerde para vermişlerdir. Onlarda itirazlarını geri çekmişlerdir. Kamu davası kısmı ise onların en kolay çözeceği kısım olduğu için orayıda halletmişlerdir. Günahlarını almayayım ama tamamen salladım. Genelde böyle olur çünkü.

Geri
Üst Alt