Temizlik sart.
Hayir, nazi imasi suc muc, anlamam.
Temizlik sart.
Pislik herifler.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Hayir, nazi imasi suc muc, anlamam.
Temizlik sart.
Pislik herifler.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Belki tanisiyorlardir. Bence biraz abartili olmus. Iyi yaptin dememistir herhalde, yada buna selam veren herkesi alsinlarZanlı ifadeye geliyor polis amiri elini sıkıp sırtını sıvazlıyor
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yaw her izledigimde ayrı ayar oluyorum şu yaşlı dayıya. o videoyu çeken herif nasıl çıkıp ağzını burnunu eline vermedi şu lavuğun hayret bir olay yaw. neyse ama böyle yaparak haklıyken haksız durumuna düşmemiş ve cezasını buldurmuş oldu. sakin kalmanın faydaları işte.
Neden yazık olmuş? Olması gereken olmuş.Elini sıkan emniyet amiri diyor herkes ama o kişi komiser yardımcısı rütbesinde. İstanbul Emniyet Müdürlüğü açıklama yapmış bu kişi hakkında görevden alınıp soruşturma başlatmışlar. Yazık olmuş bu polise
E5303 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
çok çabuk harcamışlar babında. bu ülkede kimlere ne muameleler yapıldı devletin sesi çıkmadı. adamın elini sıkması mı devletin zoruna gitmişNeden yazık olmuş? Olması gereken olmuş.
Yazık olan şey adaletin sosyal medya etkisi ile tecelli etmesi.
tabiki böyle oldu. adaletin işlemesi değil durum, sosyal medya hareketliliği. bu durumlar ilk defa olmadı son da olmayacak. hergün bu ve bundan daha ağır olaylar yaşanıyor. buradaki tek fark sosyal medya farkındalığı geri adım attırdı.Sosyal medya olmasa elini kolunu sallaya sallaya geziyorlardı şimdi. Tez zamanda belalarını bulurlar umarım.
Acaba tahliye olmasını sağlayan savunma ları neydi onu merak ediyorum