GSCimbom
Trafikte Hamile Kadının Aracına Saldıran 2 Kişi
Alper Yılmazlar

Trafikte Hamile Kadının Aracına Saldıran 2 Kişi Sayfa 4

Alper Yılmazlar ·

Cevap
83
Okunma
5,1K
Sayfa
4/5
Temizlik sart.

Hayir, nazi imasi suc muc, anlamam.

Temizlik sart.

Pislik herifler.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

yaw her izledigimde ayrı ayar oluyorum şu yaşlı dayıya. o videoyu çeken herif nasıl çıkıp ağzını burnunu eline vermedi şu lavuğun hayret bir olay yaw. neyse ama böyle yaparak haklıyken haksız durumuna düşmemiş ve cezasını buldurmuş oldu. sakin kalmanın faydaları işte.

olaydan sonra hiç mi utanmadılar acaba yaw.

o basın açıklamasını yaptıktan sonra hiç mi yüzleri kızarmadı acaba

kafanızı yastığa koyduğunuz zaman hiç mi vicdan azabı duymadınız lan.

Sizin eşiniz, ya da kız kardeşinize böyle bir şey yapılsaydı ne yapardınız acaba

yaw her izledigimde ayrı ayar oluyorum şu yaşlı dayıya. o videoyu çeken herif nasıl çıkıp ağzını burnunu eline vermedi şu lavuğun hayret bir olay yaw. neyse ama böyle yaparak haklıyken haksız durumuna düşmemiş ve cezasını buldurmuş oldu. sakin kalmanın faydaları işte.

Bunlar kim bilir daha kaç insana saldırmıştır böyle, Çalışanlarına yaptıklarını filan düşünmek istemiyorum. İşlevsiz adalet sistemimizin çalışacağı tutar umarım da belası bulur.

Arka kapıdan gönderirler, ciddi para cezası bile alacağını düşünmüyorum. Tecavüzcüler bile iyi hal indiriminden yararlanıyor. Giyer takım elbiseyi şekerim var der yırtar.

Sosyal medya olmasa elini kolunu sallaya sallaya geziyorlardı şimdi. Tez zamanda belalarını bulurlar umarım.

Ellerini kollarını sallaya sallaya cıktılar demek.

Yarın yine birinin aynasini tekmelemezler umarım.

Nasıl bir ulke olduk arkadaş.

Geri
Üst Alt