Transfer edilemeyenler listesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer edilemeyenler listesi...

E biz hangi yildizi alcaz peki, hepsini yalanladin birader :)

İnanmayan inanmasın arkadaşım. Yapabilecek bir şeyim yok.

İsim vererek söylüyorum, transfer komütesinden isim vererek aldığım duyumları yazıyorum üstelik.

Ayrıca Tim De Cler, AZ Akmaar'daki futbol hayatının son 1 yılı hariç devamlı stoper olarak oynadı. Bizim Orhan Ak, Hakan Balta vs gibi stoperden devşirme bir sol bektir.

Zaten Feyenoord'un forumlarınada bakarsanız, hücuma çıkamayan bir sol bekleri olduğu için şikayetçiler. Sol bek transferi istiyorlar...

Aldığım son duyumlar;

Orhan Şam ve Volkan Şen ile anlaşmak üzereyiz. Orhan'ın zaten sözleşmesi bitiyordu. Volkan ilede bireysel anlaşma sağlanmış. Ama tabii bonservis mevzusu var...

Lincoln'un Brezilya ve Almanya'dan ikişer klüp teklif yapmış. Ama çok ucuz miktarlar. Hatta Brezilya'lı klüp, sözleşmesinin fes edilmesini bekliyormuş. Yani satıp satılmaması Lincoln'ün gene tavırlarına bağlı.

Ayrıca Govou haberinin tamamen yalan olduğu öğrendim. Yalan olduğunu öğrenince söylediğim haberlerin hepsi ertesi güne yalanlandı. Bkz: D. Cisse

Riijkard hala alt yapıya iki tane hollandalı genç yetenek getirmek istiyormuş. Ama yabancı sınırlaması olduğu için oynayamayacaklar. Sadece paf takımla beraber antremanlara katılacaklar. Veya alındıktan sonra klübüne 1-2 seneliğine kiralık verilecekmiş.

Owen için teklif götürmüşüz ama kabul etmemiş. Gelmeyeceği kesin.

Babel için ise son gelişme, Liverpool 12 M.$. luk teklifi kabul etmiş. Zaten Liverpool krizde biliyorsunuz. Ama Babel bir türlü gelmek istemiyormuş. "Gidersem anca kiralık giderim" dediğini öğrendim. Yani her türlü İngiltere'de kalmak ve gitsede dönmek istiyor.

Haldun Üstünel'in Quaresma sevgisini yazmıştım. Ve 1-2 gün sonra transfer dedikodusu patlak verdi. Net şekilde söylüyorum, satın alınması imkansızmış. İnter kapıyı 20 M.$'dan açıyormuş. Ama kiralanma olasılığı var.

Bu kadar biliyorsun madem kimi alacagimizi da söyle, biz de gece rahat rahat uyuyalim!

Arkadaşlar son yazdığım bilgiler doğrudur ancak şok bir gelişme yaşandı.

Michael Owen'in Premier League'den bir takımla anlaşmak üzereyken (arkadaşım bana Aston Villa demişti), anlaşma yapılamamış. Owen'a şu an ingiltereden net bir teklif yokmuş. Bizim dışımızda G. Rangers, AEK, Olympiakos ve Sparta Prague'den teklif yapılmış.

Owen %90 ingilterede kalmayacağı için artık bize gelme olasılığı çok yüksek. Yani bu benim görüşümdür. Çünkü bu klüpler arasında en iyi takım tartışılmaz BİZİZ.

Arkadaşlar, Dos Santos işi yalan oldu diyebiliriz galiba... Totteham 10 Milyonun üstünde para istiyormuş...

Zaten gelmeme ihtimali yüksek. Ama her an her şey olabilir.

Yukardada yazdığım gibi özellikle Olimpiyakos, bizden daha fazla istiyor Owen'ı.

Ama söylemesi, yarın Owen geliyor denilirse pek şaşırmayın.

Owen ya İngiltere'de kalacak. Ya da Olimpiyakos veya bize gelecek.

Ayrıca şu bilgiyede vermek isterim.

Daha fazla transfer yapmak istiyoruz. Daha doğrusu şöyle söyleyeyim. 1-2 transfer ile değil 5-6 transfer ile kapatabilirdik. Ama Rijkaard, alınacaksa kendi istekleri doğrultusunda yıldız oyuncu alınmasını bildirmiş. Mustafa Sarp, B. Korkmaz zamanında zaten anlaşılmış. Gökhan Zan ise dediğim gibi devre arasında Skibbe varken anlaşılmış zaten. Leo Franco'da keza sezon içersinde konuşulup anlaşılmış.

Yani şu ana kadar hiç %100 Rijkaard yönetiminde transfer yapılmadı. Eğer sürpriz yaşanmazsa bu hafta iki isim açıklanacakmış...

Ayrıca şu bilgiyede vermek isterim.

Daha fazla transfer yapmak istiyoruz. Daha doğrusu şöyle söyleyeyim. 1-2 transfer ile değil 5-6 transfer ile kapatabilirdik. Ama Rijkaard, alınacaksa kendi istekleri doğrultusunda yıldız oyuncu alınmasını bildirmiş. Mustafa Sarp, B. Korkmaz zamanında zaten anlaşılmış. Gökhan Zan ise dediğim gibi devre arasında Skibbe varken anlaşılmış zaten. Leo Franco'da keza sezon içersinde konuşulup anlaşılmış.

Yani şu ana kadar hiç %100 Rijkaard yönetiminde transfer yapılmadı. Eğer sürpriz yaşanmazsa bu hafta iki isim açıklanacakmış...

Gökhan Zan ile Skibbe zamanında anlaşıldı diye birşey yok yahu,geçiniz.Adama 1 günde imza attırdılar,evet ilgileniyorduk doğrudur ama öyle 10 ay önce imzaladık olayı asparagas. :)

Gökhan Zan ile Skibbe zamanında anlaşıldı diye birşey yok yahu,geçiniz.Adama 1 günde imza attırdılar,evet ilgileniyorduk doğrudur ama öyle 10 ay önce imzaladık olayı asparagas. :)

Evet 1 günde imza attırdık. Ama olay şuymuş. (Daha ayrıntılı) Daha sezon ortalarına doğru Gökhan Zan, transfer komütesi tarafından listeye alınmış. Sebebi ise sene sonu sözleşmesinin bitmesi, yaşının daha 27 olması ve türk oluşu. Çünkü o zamanlardan Emre Aşık'ı göndermeyi planlıyorlarmış. Meira'nın satılması gibi bir düşünce bile yok akıllarda henüz. Gökhan Zan ile görüşüldüğünde "Beşiktaş'ta devam etmek istiyorum" yanıtı vermiş. Ama sezon sonu Beşiktaş ile kontrat imzalamayınca, yeniden temasa geçmişler. Gökhan Zan'da kabul etmiş. Ertesi güne ise imza atılıyor...

Evet 1 günde imza attırdık. Ama olay şuymuş. (Daha ayrıntılı) Daha sezon ortalarına doğru Gökhan Zan, transfer komütesi tarafından listeye alınmış. Sebebi ise sene sonu sözleşmesinin bitmesi, yaşının daha 27 olması ve türk oluşu. Çünkü o zamanlardan Emre Aşık'ı göndermeyi planlıyorlarmış. Meira'nın satılması gibi bir düşünce bile yok akıllarda henüz. Gökhan Zan ile görüşüldüğünde "Beşiktaş'ta devam etmek istiyorum" yanıtı vermiş. Ama sezon sonu Beşiktaş ile kontrat imzalamayınca, yeniden temasa geçmişler. Gökhan Zan'da kabul etmiş. Ertesi güne ise imza atılıyor...

Aynı şeyi söylüyoruz Orkun.Evet listedeydi ama imza olayı 1 günde gerçekleşti.Anladık birbirimizi. :)

Orkun bey siz kimsiniz de bu kadar çok şeyi bilebiliyorsunuz....

Aynı şeyi söylüyoruz Orkun.Evet listedeydi ama imza olayı 1 günde gerçekleşti.Anladık birbirimizi. :)

Evet hocam. :) Yani betimlemek istediğim şu. Gökhan Zan, Mustafa Sarp, Leo Franco... Hiç biri Rijkaard'ın kendi isteği ile alınmış oyuncular değil. Geçen sezondan pratikte anlaşılmış ve yaz ayı gelince imza atılmış futbolcular...

Yeni gelecek 2-3 isim %100 Rijkaard isteği ile yapıldığına emin olabilirsiniz...

Orkun bey siz kimsiniz de bu kadar çok şeyi bilebiliyorsunuz....

Estağfurullah ne Bey'i. Hepimiz renktaşız. Kardeşiz. :)

İlk sayfada da dediğim gibi. Bir arkadaşım, daha doğrusu aile dostumuz diyelim. (ilk sayfada ismini yazdım) Transfer komütesinde yedek üye. Ve yapılan, sonuç veren işlemleri haliyle biliyor. Ancak hepsini tabii ki öğrenemiyorum. Oğlu yani arkadaşım ile konuşuyorum da babası doğrultusunda kendisinden bilgi alıyorum.

Çokta sağlam bir kaynak tabii... Geçen sezonda ki transferlerin hepsini 1 hafta önceden öğreniyordum. 7 gün sonra gazetelerde Kewell GS'de diye haberler atılmıştı.

İlk sayfada da dediğim gibi. Bir arkadaşım, daha doğrusu aile dostumuz diyelim. (ilk sayfada ismini yazdım) Transfer komütesinde yedek üye. Ve yapılan, sonuç veren işlemleri haliyle biliyor. Ancak hepsini tabii ki öğrenemiyorum. Oğlu yani arkadaşım ile konuşuyorum da babası doğrultusunda kendisinden bilgi alıyorum.

Çokta sağlam bir kaynak tabii... Geçen sezonda ki transferlerin hepsini 1 hafta önceden öğreniyordum. 7 gün sonra gazetelerde Kewell GS'de diye haberler atılmıştı.

Şahsi algılamayın ama hiç inanasım gelmiyor.Ama inşallah doğrudur...

Bugün ne ogrendin Owen haric? :)

Cevap: Transfer edilemeyenler listesi

Bana yazdıkları doğru geldi, bu isimler ile ildileniyorsak kesin iyi birini alacağız ama artık alalım, heyecanımız yatışsın.

Dediğim gibi,

Owen ya İngiltere'de kalacak. Ya da ya bize gelecek yada Olimpiyakosa. ;)

Neill ile hala anlaşamıyoruz. Yanlış öğrenmediysem 3.5 gibi bir para istiyor.

Senderos işi yattı diyebiliriz. İşin içine Roma ve Juventus'da girmiş. Arsenal, 8 M.'dan açıyormuş kapıyı.

Totteham, Robben'i transfer etmek istiyormuş. Eğer Robben gelirse, daha ucuza kapatılabilir. Ama gelmezse pahalıya maal olacakmış.. Zaten Totteham, Dos Santos için 10 M.'dan fazla istiyormuş.

Quaresma olayını çok kez açıkladım. İnter kapıyı 20 M.'dan açıyor. Ancak kiralık gelebilme olasılığı var.

Babel için 12 M. gibi bir para önermişiz. Liverpool kabul ediyor. Ancak Babel, Türkiye'ye gelmek istemiyormuş.

En son öğrendiğim yeni bilgi şu... Gilardino için görüşmüşüz ama Fiorentina satmıyormuş. Ayrıca Benfica'dan Pablo Aimar ile görüşmüşüz. Henüz bir olumlu olmumsuz cevap almamışız.

Şu Lucas Neill kendini Nesta,Puyol falan mı zannediyor iki senedir 3'ten aşağı gelmem diyor ne bu ya! Tamam kalbur üstü oyuncu olabilir ama dünya yıldızı da değil ki

neill için yıllık 3.5 çok fazla, eğer bu rakama gelecekse gelmesin.

owen ise bana olympiakos'a daha yakınmış gibi geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt