Numan Yılmaz
Parçalı Üye
- 24 Kasım 2008
- 4.242
- 0
- 1.306
Cevap: Transfer edilemeyenler listesi...
E biz hangi yildizi alcaz peki, hepsini yalanladin birader
E biz hangi yildizi alcaz peki, hepsini yalanladin birader
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnanmayan inanmasın arkadaşım. Yapabilecek bir şeyim yok.
İsim vererek söylüyorum, transfer komütesinden isim vererek aldığım duyumları yazıyorum üstelik.
Ayrıca Tim De Cler, AZ Akmaar'daki futbol hayatının son 1 yılı hariç devamlı stoper olarak oynadı. Bizim Orhan Ak, Hakan Balta vs gibi stoperden devşirme bir sol bektir.
Zaten Feyenoord'un forumlarınada bakarsanız, hücuma çıkamayan bir sol bekleri olduğu için şikayetçiler. Sol bek transferi istiyorlar...
Aldığım son duyumlar;
Orhan Şam ve Volkan Şen ile anlaşmak üzereyiz. Orhan'ın zaten sözleşmesi bitiyordu. Volkan ilede bireysel anlaşma sağlanmış. Ama tabii bonservis mevzusu var...
Lincoln'un Brezilya ve Almanya'dan ikişer klüp teklif yapmış. Ama çok ucuz miktarlar. Hatta Brezilya'lı klüp, sözleşmesinin fes edilmesini bekliyormuş. Yani satıp satılmaması Lincoln'ün gene tavırlarına bağlı.
Ayrıca Govou haberinin tamamen yalan olduğu öğrendim. Yalan olduğunu öğrenince söylediğim haberlerin hepsi ertesi güne yalanlandı. Bkz: D. Cisse
Riijkard hala alt yapıya iki tane hollandalı genç yetenek getirmek istiyormuş. Ama yabancı sınırlaması olduğu için oynayamayacaklar. Sadece paf takımla beraber antremanlara katılacaklar. Veya alındıktan sonra klübüne 1-2 seneliğine kiralık verilecekmiş.
Owen için teklif götürmüşüz ama kabul etmemiş. Gelmeyeceği kesin.
Babel için ise son gelişme, Liverpool 12 M.$. luk teklifi kabul etmiş. Zaten Liverpool krizde biliyorsunuz. Ama Babel bir türlü gelmek istemiyormuş. "Gidersem anca kiralık giderim" dediğini öğrendim. Yani her türlü İngiltere'de kalmak ve gitsede dönmek istiyor.
Haldun Üstünel'in Quaresma sevgisini yazmıştım. Ve 1-2 gün sonra transfer dedikodusu patlak verdi. Net şekilde söylüyorum, satın alınması imkansızmış. İnter kapıyı 20 M.$'dan açıyormuş. Ama kiralanma olasılığı var.
Gökhan Zan ile Skibbe zamanında anlaşıldı diye birşey yok yahu,geçiniz.Adama 1 günde imza attırdılar,evet ilgileniyorduk doğrudur ama öyle 10 ay önce imzaladık olayı asparagas.![]()
Evet 1 günde imza attırdık. Ama olay şuymuş. (Daha ayrıntılı) Daha sezon ortalarına doğru Gökhan Zan, transfer komütesi tarafından listeye alınmış. Sebebi ise sene sonu sözleşmesinin bitmesi, yaşının daha 27 olması ve türk oluşu. Çünkü o zamanlardan Emre Aşık'ı göndermeyi planlıyorlarmış. Meira'nın satılması gibi bir düşünce bile yok akıllarda henüz. Gökhan Zan ile görüşüldüğünde "Beşiktaş'ta devam etmek istiyorum" yanıtı vermiş. Ama sezon sonu Beşiktaş ile kontrat imzalamayınca, yeniden temasa geçmişler. Gökhan Zan'da kabul etmiş. Ertesi güne ise imza atılıyor...
Aynı şeyi söylüyoruz Orkun.Evet listedeydi ama imza olayı 1 günde gerçekleşti.Anladık birbirimizi.![]()
Orkun bey siz kimsiniz de bu kadar çok şeyi bilebiliyorsunuz....
Estağfurullah ne Bey'i. Hepimiz renktaşız. Kardeşiz.
İlk sayfada da dediğim gibi. Bir arkadaşım, daha doğrusu aile dostumuz diyelim. (ilk sayfada ismini yazdım) Transfer komütesinde yedek üye. Ve yapılan, sonuç veren işlemleri haliyle biliyor. Ancak hepsini tabii ki öğrenemiyorum. Oğlu yani arkadaşım ile konuşuyorum da babası doğrultusunda kendisinden bilgi alıyorum.
Çokta sağlam bir kaynak tabii... Geçen sezonda ki transferlerin hepsini 1 hafta önceden öğreniyordum. 7 gün sonra gazetelerde Kewell GS'de diye haberler atılmıştı.
Estağfurullah ne Bey'i. Hepimiz renktaşız. Kardeşiz.
İlk sayfada da dediğim gibi. Bir arkadaşım, daha doğrusu aile dostumuz diyelim. (ilk sayfada ismini yazdım) Transfer komütesinde yedek üye. Ve yapılan, sonuç veren işlemleri haliyle biliyor. Ancak hepsini tabii ki öğrenemiyorum. Oğlu yani arkadaşım ile konuşuyorum da babası doğrultusunda kendisinden bilgi alıyorum.
Çokta sağlam bir kaynak tabii... Geçen sezonda ki transferlerin hepsini 1 hafta önceden öğreniyordum. 7 gün sonra gazetelerde Kewell GS'de diye haberler atılmıştı.