Transfer Nöbeti #1 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tansel Bernadeschi'yi istediğimizi doğru demişti ama verdiği diğer bilgiler inandırıcı gelmemişti, bilmiyorum.
Campos'un önceki raporuna göre 4-4-2'ye göre plan yapılacakmış. TD adayı Gattuso'ymuş. Campos TR'ye iyi olur demiş. Jardim pahalı olduğu için de böyle olabilir. Planda orta sahaya Xeka yanına Berkan(Taylan), sağ kanat Bernadeschi, bir tane forvetmiş. Başka şeyler söylemiş olabilir, hatırlamıyorum. Anladığım kadarıyla forvet ikilisi için Monaco'daki Mbappe-Falcao tarzı düşünülüyormuş çünkü oraya boşta bir oyuncu varmış, Chiesa mı falan esprisi yaptı, şu kısmı tam hatırlamıyorum. İnandırıcı gelmemişti bana ama paylaşayım

bernardeschiye net ilgi var bence ya, sensible bosuna italyaya ucmadi

Ben daha çok böyle yaratıcı bir kanat oyuncusundan yanayım, hani top ayağındayken güvenli liman olabilecek sıkışan oyunda ortalarıyla şutlarıyla yeri geldiğinde kullandığı bir korner/duran topla fark yaratabilecek bir oyuncu ile birlikte Kerem + Yunus ikilisi bayağı fark yaratır. Beşiktaştaki Ghezzal gibi Everton dönemindeki James Rodrigues gibi bir oyuncu lazım bize. Adnan Januzaj çok iyi olabilirdi sözleşmesi de bitiyor ama mağliyeti inanılmaz yüksek olur muhtemelen

Yalan söylüyor. Serdar Kelleci anlattı, oyuncuların yüzlerine karşı sizden bir şey olmaz, gidiyorsunuz demiş. Yarın oyunculara sorarlar yalanı ortaya çıkar. Boş herif
Recep Gül'ün de röportajı var zaten bu konuda ve açıkcası bu tarz konularda oyuncuların doğruyu söylediklerini düşünüyorum sonuçta hiç bir yönetici ben böyle yaptım diyerek hatasını kabul etmez.

Serhou Guirassy gibi sırtı dönük oynamayı bilen, güçlü bir forvet bulmamız gerekiyor

tekrar altyapıya gelmeğe çalışıyor heralde emrah denen herif.

:D
FTIJoVrUUAYYs4P

Yeni sorloth keşfetsek hani 4-5 milyon maliyetli 800 bin maaşlı.
Bosa mı scout lisansı ödüyoruz.
Yok demeyelim sonuçta sorloth buradan gittiginden beri çöpleri oynuyor aynı vedat gibi.

Yine dönüp gelirsek
Ilk yilinda diagne
Sorloth
Boupendza
Gomis
Aboubakar
Muleka
Hatta zamanınds isteyip alamadiğimiz cornelius.
Bunların hepsi lige etki etti.
Demek ki bulunabiliyor.
Tutmuşu daha pahalı sekilde alacağına bir zahmet yenisini bulsunlar.
Şuan oturup ligleri analiz etsem potansiyel 20 adam bulur çıkarır sonra da onları derinlemesine tararım.
Net olarak söyleyebilirim ki bizim ekipte bir oyuncuyu izlerken aynı videoda bulunan ikinci potansiyel yeteneği göremiyorlar. Odaklandıkları filtre sistemi net yanlış. Aha bu sağlam performans vermiş değil de performans veren futbolcuya etki eden başka bir oyuncu var mı ona bakmak gerekiyor.

Forveti bilemem de şu çocuğu alıp gelmek gerekir muhteşem yetenek
Andreas Schjelderup
Aynı takımdan nelssonun eski arkadaşı Magnus Andersen çek sonrasına bakarsın.

Opsiyon işi kesin değil diyolar heis.Fb ve Beşiktaş'ın çok haberi çıktı Sörlothla..

O ceza ödeme Yusuf'da degilmiydi? Sörloth'da bu var tek:

"4-Futbolcunun ileriki dönemlerde Türkiye'ye transferi söz konusu olması durumunda kulübümüz öncelikle alma hakkına sahip olacaktır."

Gomis, Diagne ve Mostafa uclusunden buyuk ihtimal Mostafa satilir. Diagne bir yere gitmezse yabanci forvet alinmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt