- 3 Haziran 2015
- 54.449
- 62.689
- 3.963
Slm Walpaper geldi mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trabzonspor tarafının çok net bir şekilde söylemleri var madde konusunda. Öyle bir sorun olmadığını düşünürsek de bizim teknik direktör sorunumuz var. Nasıl bir taktik, nasıl bir futbol oynayacağımız belli değil. Okan Buruk'un teknik direktör olduğu bir senaryoda kesinlikle iş yapacak bir forvet Sörloth ama yine de daha düşük maliyet ile benzer profilde futbolcular aramalıyız. 2.5m€ bizim için Avrupa da yokken büyük kumar olur diye düşünüyorum. Belotti de boşa çıkıyor, bakalım o nereye gidecek. Sağlıklı bir Belotti bu ligde şov yapardıSörloth'a yıllık 2,5 milyon euro maaş ve yanında 1,5 milyon euroluk bonusa ne dersiniz?Şampiyonluk Ve Gol Kralı bonusu gibi..
O ayarda çok oyuncu var da almıyolar.Daha çok garanti oyuncu istiyolar.Belotti ise bence İnter'e gidecek.Ben kurulan yeni takımda 2-3 oyuncunun fazla maaş almasına karşı çıkmam.Başarı gelecekse böyle riskler alınmalı..Trabzonspor tarafının çok net bir şekilde söylemleri var madde konusunda. Öyle bir sorun olmadığını düşünürsek de bizim teknik direktör sorunumuz var. Nasıl bir taktik, nasıl bir futbol oynayacağımız belli değil. Okan Buruk'un teknik direktör olduğu bir senaryoda kesinlikle iş yapacak bir forvet Sörloth ama yine de daha düşük maliyet ile benzer profilde futbolcular aramalıyız. 2.5m€ bizim için Avrupa da yokken büyük kumar olur diye düşünüyorum. Belotti de boşa çıkıyor, bakalım o nereye gidecek. Sağlıklı bir Belotti bu ligde şov yapardı![]()
Kaleyi Batuhan'a verebilir miyiz ki
o kim adminSlm Walpaper geldi mi
Nuri Şahin i Dursun Özbek için söylemiş,Kliensmann da Dursun yönetimi tercihi mi acaba"Nuri Şahin ihtimali briaz daha arttı 1 ay öncesine göre - Alman olarakta Kliensmann çok konuşuluyor"
Serhan Türk , Aspor canli yayın
bilmiyorumda dün Alman rüzgarları eser mi diye tivit mi ne atmıştı - kliensmann oradan heralde. Eşref'te yabancı istiyor diye biliyoruz medyaya göreNuri Şahin i Dursun Özbek için söylemiş,Kliensmann da Dursun yönetimi tercihi mi acaba
Katılıyorum ama o futbolculardan birisi Sörloth olmalı mı ondan emin olamıyorum. Dediğim gibi önce bir hocamızı belirleyelim deO ayarda çok oyuncu var da almıyolar.Daha çok garanti oyuncu istiyolar.Belotti ise bence İnter'e gidecek.Ben kurulan yeni takımda 2-3 oyuncunun fazla maaş almasına karşı çıkmam.Başarı gelecekse böyle riskler alınmalı..
Dede'yi nasıl göndereceğiz?Hani kiralik degil, tapusuyla gitmisti bu?
Okanla idare ederler hazir avrupada yokken, bu sinirda kaleyi yabanciya harcamamak lazim
bu nasil isim
Kubat TokmacCholbu nasil isim
Televizyon programlarını trollerken atılan isimler gibi. Tokmakçı Güven gibi olmuş. Neyse hiç izlemedim ama çöp diyorum.
Gitmezse tribunden destek versin, yapacak bisey yokDede'yi nasıl göndereceğiz?
3m destek çok beGitmezse tribunden destek versin, yapacak bisey yok