Transfer Nöbeti #1 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki yönlü oynayabilen iki ayağınıda iyi kullanan bir oyuncu gibi, duran topuda iyi gelirse çok faydalı olabilir.
Kesinlikle şu adamın bir pozisyonda attığı çalımı cicaldau denen herif bir sezonda atamadı
banada faydalı oyuncu gibi geldi ama tam maç izlemek oyun içerisinde topsuz ne yaptığınada bakmak lazım videoya bakarsak çok iyi oyuncu

Neden macera arıyoruz ki madem yabancı teknik direktör alacaksın Alman'dan şaşmayacaksın.Tarihimizde Türk hocadan sonra en çok şampiyonluk Almanlarla gelmiş.

Yabancıysa Alman getir.Başka rüzgarlara kapılırsak devre arasında Fatih Terim diye ağlarız.

Fenerin yaptığı transferler kağıt üstünde bencede saçma. Yani

——Berisha—-
Bruno—-Lincoln—-Bruma
—-Crespo——Carvalho

Baktığın zaman hiç heyecan verici değil açıkçası aynısını geçen sene bizim kadro için demiştim ağır sıçtık.

Ama şöyle bişey var öyle yada böyle iyi tarafı erkenden bitirip kampa yetiştiriyorlar

Bizimkiler daha hoca bağlamadı mevcut hocayı yollamadı hala mazbataymış pilavmış saçma sapan işlerdeyiz. Torrent o tazminatı her türlü alacak anlaş yolla hocayı getir
Bunlar türkleri nerde oynatacak? Ferdi sol bek serdar/abdulkadir stoper + altay mi

Burada önereceğim, sürekli unutuyorum.
Talipleri çok ancak Manor Solomon'un bonservisi 7,5 milyon € civarında. Fulham ile bu rakama anlaştılar daha sonra iptal oldu, TR olduğu için bir tık üstünü veririz. Kerem'i satarsak ikna etmek için uğraşırım. 99 doğumlu 2-3 senedir düzenli CL'de 11 oynayan bir oyuncu bu paralara çok iyi. Kolay bir transfer değil ama olmaz da değil.
😁

şu TD açıklansada, transfer haberleri artık netlik kazansa... millet oyuncu almaya başladı, biz daha TD belirleyemedik..

rose, fonseca, de zerbi, okan, gallardo

çıkan isimlerin hepsi gayet iyi ve bize uygun

şu ana kadar tjk'nin sezon ortasındaki hamlesiyle aldığı Gedson haricinde elle tutulur tranfer bence yok ...

Bruma falan , adam gibi olsa bırakmazlardı - garry Rodriguez v2.0 olacaktır fenerde (he Net forvet alırlarsa iş yapar ama)

bana geç kalınmış bir durum yok gibi geliyor ama TD için çok gecikmeden kampa kadar 1 net ortasaha ve kiralanacklardan gidenler az çok belli olması lazım

şu ana kadar tjk'nin sezon ortasındaki hamlesiyle aldığı Gedson haricinde elle tutulur tranfer bence yok ...

Bruma falan , adam gibi olsa bırakmazlardı - garry Rodriguez v2.0 olacaktır fenerde (he Net forvet alırlarsa iş yapar ama)

bana geç kalınmış bir durum yok gibi geliyor ama TD için çok gecikmeden kampa kadar 1 net ortasaha ve kiralanacklardan gidenler az çok belli olması lazım

türkiyedeki rakiplerimiz açısından katılırım

ama aradığımız adamlara başkaları da talip olaiblir onu kaçırmamak lazım

mesela weghorst örneği vereceğim

eğer biz eldeki santraforlardan çıkacaksak weghorstu bizim de düşünmemiz gerekebilirdi

ama geç kaldık mesela

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt