Emre Bari
Ulubatlı Souness
- 30 Ocak 2019
- 37.388
- 32.171
- 2.318
rose ve fonseca konusunda katılmıyorum bize uygun değil. Gallardo veya de zerbi gelse benim için sürpriz olur.
neden uygun değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rose ve fonseca konusunda katılmıyorum bize uygun değil. Gallardo veya de zerbi gelse benim için sürpriz olur.
orda hemfikiriztürkiyedeki rakiplerimiz açısından katılırım
ama aradığımız adamlara başkaları da talip olaiblir onu kaçırmamak lazım
mesela weghorst örneği vereceğim
eğer biz eldeki santraforlardan çıkacaksak weghorstu bizim de düşünmemiz gerekebilirdi
ama geç kaldık mesela
O listedekilerin hepsi Okandan iyi.rose, fonseca, de zerbi, okan, gallardo
çıkan isimlerin hepsi gayet iyi ve bize uygun
Rakibin ossini tek basina yok eder öyle bir manyak
Rose konusunda böyle düşünmenize şaşırdım. Neden bu şekilde düşünüyorsunuz?rose ve fonseca konusunda katılmıyorum bize uygun değil. Gallardo veya de zerbi gelse benim için sürpriz olur.
Berkan'ı yazmayın. Allah rızası için yazmayın...Gbamin
Sissoko Berkan
Bu gbamini izledigim videolarda begendim. Ins duser bizeGbamin
Sissoko Berkan
O zaman sen bir Türk bul yaz kardeşim. Taylan yazma sakın.Berkan'ı yazmayın. Allah rızası için yazmayın...
Sissoko ve Gbamin buradakileri ezer geçer. Yanlız skor konusunda sıkıntı olabilir.Bu gbamini izledigim videolarda begendim. Ins duser bize
ikisinin de oyun tarzı bizim oyunculara ve dandik ligimize uygun değil bence.neden uygun değil
takvim güvenilirmi
rose ciddi bir geçiş oyunu uzmanı bizim ligde bizim geçiş oyunu oynayacağımız takım sayısı 2 veya 3 tür.Rose konusunda böyle düşünmenize şaşırdım. Neden bu şekilde düşünüyorsunuz?