- 3 Haziran 2015
- 54.422
- 62.662
- 3.963
Beka Beka‘yi aldik da yanina partner ariyoruzBeka Beka’nın yanına deneyimli bir ortasaha çeksek. Efsane olur be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beka Beka‘yi aldik da yanina partner ariyoruzBeka Beka’nın yanına deneyimli bir ortasaha çeksek. Efsane olur be
sağa lainer'i cekip stoperlerden birini 3lü oynayacaksak ikisini türk yapmak lazım. bekler muhim pozisyon iyi topçu almak lazımBoey out bünyamin yerli olarak in
son 10 maç oynamışregistrar fln anlamam berkan sağ bektir ama pttde 1 sezon geçirmeli
Kürek kafasından gelişmeleri bekliyoruz.Beka Beka‘yi aldik da yanina partner ariyoruz
Omar'dan da çıkıp 1 yerli+1 yabancı yapmak lazım. Gerçi 2 yabancı yapabiliriz eğer 14 yabancı devam edecekse.Goooooooooool
Bunyamin bize gitmez knk daha iyi biri lazim
hoca da yokTransfer de yok
Yok kiKürek kafasından gelişmeleri bekliyoruz.
tayfur sözleşme uzatmış şubatta uzatmasaydı onu isteyebilirdim. ligde iyi yerli bek fazla yok. kayseri onur bulutu ucuza salarsa 1-1.5 gibi onu alalım. bünyamin uzak dursunOmar'dan da çıkıp 1 yerli+1 yabancı yapmak lazım. Gerçi 2 yabancı yapabiliriz eğer 14 yabancı devam edecekse.
Seni mi kiracamsağa lainer'i cekip stoperlerden birini 3lü oynayacaksak ikisini türk yapmak lazım. bekler muhim pozisyon iyi topçu almak lazım
Ne oldu motz trabzon kimi almış?heaaaaaaaaaaaaa
Bu mesaj beni üzdü.Yok ki
daha neler dönmüş nelerBu mesaj beni üzdü.
Mbabu düşer mi acaba? İsviçre milli takımında beğenmiştim.tayfur sözleşme uzatmış şubatta uzatmasaydı onu isteyebilirdim. ligde iyi yerli bek fazla yok. kayseri onur bulutu ucuza salarsa 1-1.5 gibi onu alalım. bünyamin uzak dursun
lainer 4.5-5 onur bulut 1.5 en az 3 sene kapatırız sağ bek mevkini
Tadımız kaçıkhoca da yok
sözleşmesi seneye bitiyormuş düşebilir. turnuvada iyi oynamıştı saçlardan hatırladımMbabu düşer mi acaba? İsviçre milli takımında beğenmiştim.