- 3 Haziran 2015
- 54.422
- 62.661
- 3.963
DüşmezMbabu düşer mi acaba? İsviçre milli takımında beğenmiştim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DüşmezMbabu düşer mi acaba? İsviçre milli takımında beğenmiştim.
Naber LangMichael Lang da gelebilir
Naber Lang
3 vermen lazım. O paraları ortasahaya vermeyi tercih ederim günümüz kadrosunda.Lazaro Interde baya flop oldu. Belki sag beke fazla bütce kalmazsa onu kiralayabiliriz. Sezon sonu tek sene sözlesmesi kalir ve iyi oynarsa, belki ucuza kapariz. Maasi Inter'de net 2 milyonmus.
Üclü stoper oynarsak orda oynar.
Bundesligada topcular ne kadar vergi oduyor reis. Lainerin maasina bakayim dedim keyfim kactiLazaro Interde baya flop oldu. Belki sag beke fazla bütce kalmazsa onu kiralayabiliriz. Sezon sonu tek sene sözlesmesi kalir ve iyi oynarsa, belki ucuza kapariz. Maasi Inter'de net 2 milyonmus.
Üclü stoper oynarsak orda oynar.
daha kötüsü adaylar kesinleştiğinden beri benim heyecanım ve beklentim de yok. Tek ışık veren Erden o da fos çıkarsa zaten direkt iptalTadımız kaçık
Bundesligada topcular ne kadar vergi oduyor reis. Lainerin maasina bakayim dedim keyfim kacti
Erden, inşaat yapmaya gelmişdaha kötüsü adaylar kesinleştiğinden beri benim heyecanım ve beklentim de yok. Tek ışık veren Erden o da fos çıkarsa zaten direkt iptal
Adayların neyi var 1 tane kötü isim çıkmadı gibi.daha kötüsü adaylar kesinleştiğinden beri benim heyecanım ve beklentim de yok. Tek ışık veren Erden o da fos çıkarsa zaten direkt iptal
2.5 falan vermemiz lazim o zaman buraya gelmesi icin45% olmaliydi sanki
1 ay sonra yangına başlarım henüz erkenErden, inşaat yapmaya gelmiş