Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye Araplara kimi 50m Euro’ya satarız diye transfer yapmamız gerekiyor. 2 tane oyuncu satsak ihya oluruz. Krizi fırsata çevirmek lazım

Bu itfbler harbi aptal hahhaaha, baltalama yerine, kendileri daha kotu durumda.

alayi bunlarin mal ya

No calcio all moderno !

Sokayım modern denen endüstriyelleşen futbola ulan her şeyin anasını bellediler, zaten şu arap sermayesi dünya futboluna girdiği günden beri ıq ortalığın. Koyduğumun medeniyetsiz i*neleri.

Arap kardeşlerime oyuncu önerim her sene 10 gol 10 asist yapan Kerem Aktürkoğlu 40m Euro’ya bırakırız

Avrupa'da bile FFP'nin bir geçerliliği yok Man City, PSG veya diğer Arap sahipleri olan kulüpler hep bir arka yol buldular Arap ligi için hiçbir yaptırım yapamazlar zaten Avrupa'da değiller. Şu anda öyle rakamlar konuşuluyor ki Avrupa piyasasını tamamen yok ettiler. Futbolu güzel yapan her şeyi bitiriyorlar. Sevilla Kante'ye 5 m euro teklif ederken Araplar gelip 100 m euro teklif ediyor bu spor bu hale gelmemeliydi.
Sevilla demisken onlarında karakterlerini seveyim bize gelince çingene pazarlığı yapıyorlar.

Kanteye 100 milyon vermek neyin kafası lan sxczsadasda burda istemeyenler vardı adamı ben de dahil.Çöl eşşeklerine bak sen sinirimi bozdular gece gece :d

rtas sen de baya irkcisin ama he. bahane ariyon sanki biraz da.

babam kendi küçük dünyasının en sosyalist adamıdır, deniz gezmiş ve chenin devrim hikayelerine hayran, 80de işkence gören biridir...

halkların kardeşliği, tek yol devrim, viva la commune gibi sloganlarla büyüdüm evde

sonra büyüdüm dünyayı gezdim gerçek hayatı ve üstünde yaşayan insanlarla tanıştım 😐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt