Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su anda durum yeni olduğu icin topçular tereddut ediyor olabilir lakin bu sene 10 herif alsalar seneye 20 daha derken herkes oralara gitmeye sıcak bakmaya başlayabilir. Avrupa futbolu ölmenin eşiğinde perez baskan uyan napıyorsun.

Juventus, Alex Sandro ile sözleşme yenilemek istese de Galatasaray oyuncuyu çalabilir

babam kendi küçük dünyasının en sosyalist adamıdır, deniz gezmiş ve chenin devrim hikayelerine hayran, 80de işkence gören biridir...

halkların kardeşliği, tek yol devrim, viva la commune gibi sloganlarla büyüdüm evde

sonra büyüdüm dünyayı gezdim gerçek hayatı ve üstünde yaşayan insanlarla tanıştım 😐
Babani saygiyla selamliyorum. Erzurum gibi yerden ciktigi icin ekstra tebrik ediyorum

Biraz daha deneyimlenince orta yolu bulursun umarim agabey. Her yerden duzgun insan cikabiliyor

Ama araplara futbolu yasaklasak fena olmaz gibi. Kendi iyilikleri icin

Erden başkan gözünün yağını yiyeyim, kıçının kılı kadayıf olmuş adamları bırak. Kur olmuş 22 lira, bize kaliteli ama az maliyetli geri dönüşümü olacak isimler şart. Kadro zaten kaliteli, bi kaç genç dokunuş lazım sadece

Alex Sandro stoper yedegi olarak yillik €1m maasla gelecekse gelsin

Aksi takdirde bok gibi transfer olur
Bak bu da var, abdulün yerine adam bakıyorlar diyorlardı. Belki sol stoper yedeği içindir ama ben uzun yıllardır bu herşfi izlemiyorum. Kağnı gibi bişey olmuştur muhtemelen

Abi yapacak birsey yok, eger araplar piyasayi alt ust edecekse.

Bizde Dovbyk gibi potansiyelli adamlar aliriz

icardiyi şu an istemeselerde daha sonra isteyeblir araplar ama zaha gibi reddedebilir.para hersey demek değil,heleki kariyerinde yeniden parlamıs,burda inanılmaz bi sevgi görmüş 30 a yeni girmiş icardi için.ayrıca bi anda icardinin gördüğü alakayı,aşkı yok saymakda çok abest.

Aubemeyang, Alex Sandro, Di Maria vs 32-33 yaş ve üzeri oyuncular alınmasına karşıyım. Son yılların en potansiyelli kadrosunu oluşturduk artık bu kadroya bu potansiyeli sürdürecek oyuncular alınmalı. Eğer yıldız oyuncu alınacaksa Tielemans gibi bir isim için tüm şartları zorlamak lazım. Kadromuzun çok büyük eksikleri yok az ama öz hamleler yapmalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt