Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Defans için:

Kaan Ayhan-Sassuolo (Zorunlu Opsiyon)
Nuno Tavares-Arsenal (Kiralık)

Orta Saha için: (Üçünden ikisi)

Renato Sanches-PSG (Kiralık)
Youri Tielemens-Free
Leandro Paredes-Free

Kanat için:

Milot Rashica-Norwich City (Bonservis)
Angel Di Maria-Free (Bonservis)

Forvet için:

Mauro Icardi (PSG) -Bonservis
Moussa Dembele (O.Lyon)-Free

Bunlar olur ve kimseyi satmazsak CL'ye katılım ve sonrası güzel şeyler olabilir.

Muslera
Boey
Nelsson
Bardakçı
Tavares
Torreira
Sanches/Tielemens
Kerem
Zaniolo
Rashica
Icardi

IMG_1848.webp

Allah’ını seven alsın şu adamı.

Roma spezianın forvetini alıyormuş belottide kalıyor diyorlardı icardiye sulanmazlar herhalde sakatta olsa abraham da var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kewellın yeni gelip lincollnle oynadıgı ve guzel paslastıgı hazırlık karsılasmasını nerden bulabilirim arkadaşlar.lokomotiv sofia olmalı

Bu sene akman kardeslerden biri, özgür baran aksaka rotasyonda ciddi süre alabilirler umarım. Ayrıca şu yerli di Maria denen cocuguda merak ediyorum. Bakalım bu seneki yapida bu çocuklar yer alabilecekmi

Bu sene akman kardeslerden biri, özgür baran aksaka rotasyonda ciddi süre alabilirler umarım. Ayrıca şu yerli di Maria denen cocuguda merak ediyorum. Bakalım bu seneki yapida bu çocuklar yer alabilecekmi
berk kızıldemir büyük yetenek ama bazen önemsemediğini düşünüyorum,fazla geldiğinin farkında oynadıgı u17ye vs kampta şans bulursa özel oynar,kendini göstermek için

berk kızıldemir büyük yetenek ama bazen önemsemediğini düşünüyorum,fazla geldiğinin farkında oynadıgı u17ye vs kampta şans bulursa özel oynar,kendini göstermek için
Bir maçta oynadı diye hatırlıyorum.fuleli biri ve kendine öz güveni var gibiydi. Merak ediyorum onu bakalım süre verecekmiyiz. Özgür baran zaten net olarak rotasyona girip süre almalı. Gelişim gösterirlerse harika olur

fb u17deki yasir boz muthiş bi yetenek,biraz da pırpır.yası daha 15,5 ama fiziği nasıl olacak acaba.çok ufak tefek,ezerler valla

Boeye sonraki satistan pay koyulur umarim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt