- 3 Haziran 2015
- 56.733
- 65.869
- 4.143
Qatar Airways QNB Doha vs yükleniyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
berk kızıldemir büyük yetenek ama bazen önemsemediğini düşünüyorum,fazla geldiğinin farkında oynadıgı u17ye vs kampta şans bulursa özel oynar,kendini göstermek içinBu sene akman kardeslerden biri, özgür baran aksaka rotasyonda ciddi süre alabilirler umarım. Ayrıca şu yerli di Maria denen cocuguda merak ediyorum. Bakalım bu seneki yapida bu çocuklar yer alabilecekmi
Bir maçta oynadı diye hatırlıyorum.fuleli biri ve kendine öz güveni var gibiydi. Merak ediyorum onu bakalım süre verecekmiyiz. Özgür baran zaten net olarak rotasyona girip süre almalı. Gelişim gösterirlerse harika olurberk kızıldemir büyük yetenek ama bazen önemsemediğini düşünüyorum,fazla geldiğinin farkında oynadıgı u17ye vs kampta şans bulursa özel oynar,kendini göstermek için
lokomotiv sofia mi?kewellın yeni gelip lincollnle oynadıgı ve guzel paslastıgı hazırlık karsılasmasını nerden bulabilirim arkadaşlar.lokomotiv sofia olmalı
ho
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arsenal seviyesinde satistan sonra pay cok islemeyebilir. Artik oralardan sonra ya o seviyede kaliyor ya da daha asagi bir takima gidiyor. Mantikli emin degilim, onun yerine oncelik talep belki edilebilir geri alis kisminda filanBoeye sonraki satistan pay koyulur umarim.