Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ludovic Blas iyi bir oyuncu hemde bonservisiyle alınabilecek durumda bence Felix'ten çok daha heyecan verici bir hamle olur. Ben nedense çok ünlü oyunculardan ziyade böyle takıma daha uygun olduğunu düşündüğüm oyuncuların transfer edilmesini istiyorum. Kante, di Maria, Sandro hatta Felix bu isimlerin hiçbirisine heyecanlanmadım açıkçası.
felixe nasıl heyecanlanmadın reis, dünyanın yeteneği var herifte

Süleyman rodop

Galatasaray sponsorluk konusunda çok önemli bir eşiği atlamak üzere, hem stadyum, hem forma için görüşmeler sürüyor. Sponsor olmak isteyen firma hem stadyum hem forma sponsoru olmak istiyor.

1686173164150.webp

Bu arada felix bize karşı 2 tane maç oynamıştı benfica zamanı o zaman bile takip etmeyen adamın şimdi takipe alması kesin olarak tesadüfi veya öylesine olamaz bence.
dunde dedim,baskan sponsor lansmanında bosuna icardi geliyor demez diye.bugun sponsorlar hazır dedi.felixte aynı hesap,niye takibe alsın durduk yere

Burhan Can Terzi: "Icardi transferi geçen hafta tamamen bitmişti. Hatta bu konuyla ilgili şov hazırlanıyordu. Arabistan'dan yıllık 30 milyon Euro teklif gelince Icardi'nin kafası karıştı."
Yalanını silkeleyeyim

felixe nasıl heyecanlanmadın reis, dünyanın yeteneği var herifte
Üstat haklısın elbette ama ne bileyim Felix'i 1 sezon kiralarsın hadi en fazla 2 sezon kiralarsın ama 100 M bonservis ödenmiş oyuncunun bonservisi nasıl alınabilir uzun vadeli katkı alamayız maalesef. Ben daha çok bonservisini alabileceğimiz oyunculardan yanayım bu transfer döneminde.

Biri Erden abiye söylesin lütfen Fas,Cezayir,Ürdün vb kökenli adamlardan uzak dursunlar.

Belhanda, Omar, Feghouli, Saiss ligde büyük takımlarda aklımda kalan son isimler. Hepsi takımda işler kötü gittiğinde gitmek istediğinde ya da gitmemek istediğinde uğraştırıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt