- 6 Eylül 2014
- 93.204
- 64.146
- 4.488
Felix buraya niye gelsin lan inanmadim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
felixe nasıl heyecanlanmadın reis, dünyanın yeteneği var herifteLudovic Blas iyi bir oyuncu hemde bonservisiyle alınabilecek durumda bence Felix'ten çok daha heyecan verici bir hamle olur. Ben nedense çok ünlü oyunculardan ziyade böyle takıma daha uygun olduğunu düşündüğüm oyuncuların transfer edilmesini istiyorum. Kante, di Maria, Sandro hatta Felix bu isimlerin hiçbirisine heyecanlanmadım açıkçası.
Yok ben tanımıyordum. Geçen maçlarını izlerken gordumAynen o forvetlerinde de bizim Mohamed vardı.
Yapma aga ya tamam iyi oyuncu da felixin yanında maddison kim allah aşkınaMaddison
blasta ne sol ayak varmış yaw
hiç izlemedimSkills videoları çok iyi ama oyun içinde nasıl ?
UzaBlas da fena olur yav hatta felixten daha fena olur
Felix buraya niye gelsin lan inanmadim
dunde dedim,baskan sponsor lansmanında bosuna icardi geliyor demez diye.bugun sponsorlar hazır dedi.felixte aynı hesap,niye takibe alsın durduk yereBu arada felix bize karşı 2 tane maç oynamıştı benfica zamanı o zaman bile takip etmeyen adamın şimdi takipe alması kesin olarak tesadüfi veya öylesine olamaz bence.
Yeni tesislere önerim Kemerburgaz Rehabilitasyon Merkezimanitadan ayrlmış rehabilite edeceğiz

Yalanını silkeleyeyimBurhan Can Terzi: "Icardi transferi geçen hafta tamamen bitmişti. Hatta bu konuyla ilgili şov hazırlanıyordu. Arabistan'dan yıllık 30 milyon Euro teklif gelince Icardi'nin kafası karıştı."
Yeni tesislere önerim Kemerburgaz Rehabilitasyon Merkezi![]()
Üstat haklısın elbette ama ne bileyim Felix'i 1 sezon kiralarsın hadi en fazla 2 sezon kiralarsın ama 100 M bonservis ödenmiş oyuncunun bonservisi nasıl alınabilir uzun vadeli katkı alamayız maalesef. Ben daha çok bonservisini alabileceğimiz oyunculardan yanayım bu transfer döneminde.felixe nasıl heyecanlanmadın reis, dünyanın yeteneği var herifte