- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.366
- 4.588
Zakariachelseaden pulisic alacağız galiba
okan yayında chrlseaden transfer diye ağzından kaçırmış doğrumu ?
pulisicdir kesin kışın uğraştık
yoksa ziyechmi?
gallagher
loftus cheek
ziyech
pulisic
koulibaly
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zakariachelseaden pulisic alacağız galiba
okan yayında chrlseaden transfer diye ağzından kaçırmış doğrumu ?
pulisicdir kesin kışın uğraştık
yoksa ziyechmi?
chelseadan örnek vermesi bosuna degil bence.felix o
çıldıracağım ya ekran başında
Tielemans işi olmaz hoca gereksiz açıklama yapmış bu toplara girmesin. Tielemans gelmez bu yaşta
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nelsson problem çıkarmayabilir de, Boey net bir şekilde transfer yapmak istiyor. Burası belli. Tutabileceğimizi zannetmiyorum, ki tutulmamalı da. Para ediyorken satacaksın. Bu işin sakatlığı var, aynı performansı gösterememe ihtimali var vs vs.boey ve nelssonu satmamak gibi luksumuz yok. ikisi kalmak istedigini sanmiyorum
buyuk kulup olmak istiyorsak bu işe alişmamiz lazim
Okan hoca bugun yayindan önce erden timur ve ayhan akmanla toplanti yaptik demisti zatengeçenlerde de yazılmıştı sanki cuma günü transfer toplantısı var diye yanlış hatırlamıyorsam
Nelssona söz verdik rtaş bence ikisi de kesin olarak gidecek. Kışın Nelsson yerine genç bi stoper ismi düşmüştü yine Danimarka civarlarından herhalde ama ismini hatırlayamadımNelsson problem çıkarmayabilir de, Boey net bir şekilde transfer yapmak istiyor. Burası belli. Tutabileceğimizi zannetmiyorum, ki tutulmamalı da. Para ediyorken satacaksın. Bu işin sakatlığı var, aynı performansı gösterememe ihtimali var vs vs.
TS bu hatayı Uğurcan ve Abdülkadir'de yaptı mesela...
Tielemans işi olmaz hoca gereksiz açıklama yapmış bu toplara girmesin. Tielemans gelmez bu yaşta
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yigit ile beraber izleyip istisare yapin,ayiplamayizmastercheff Türkiye allstar izler isem
ayıplarmısınız
Gecenin bu saatinde kahkaha attım ben yavoha. karı.
Kendisi için serhan türk'e katlanmak durumunda kalıyorum.çıldıracağım ya ekran başında
Karakter sormak için diyor. Chelsea de oynadığı için oradakilere oyuncunun kişiliği ile ilgili sorular sormuş olabilirler.Felix atletico’nun oyuncusu
Bence tam tersi sağlam bek bulmak zorSatacaklarsa Boey'i satsınlar. 1'e aldık, 15'e satsak 14M net kar. Yerini iyi kötü doldurursun. Allah bereket versin der geçerim.
Nelsson'u ise zaten 7'ye aldık, kemiksiz 20 vermedikleri sürece satmak yanlış olur. Düzgün stoper bulmak zor iş.