Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mastercheff Türkiye allstar izler isem

ayıplarmısınız

boey ve nelssonu satmamak gibi luksumuz yok. ikisi kalmak istedigini sanmiyorum

buyuk kulup olmak istiyorsak bu işe alişmamiz lazim
Nelsson problem çıkarmayabilir de, Boey net bir şekilde transfer yapmak istiyor. Burası belli. Tutabileceğimizi zannetmiyorum, ki tutulmamalı da. Para ediyorken satacaksın. Bu işin sakatlığı var, aynı performansı gösterememe ihtimali var vs vs.
TS bu hatayı Uğurcan ve Abdülkadir'de yaptı mesela...

Herkes farklı demeçler veriyor. Birisi anlaşmak üzere olduğumuz diyor birisi anlaştığımız diyor diğeri görüştüğümüz diyor. Ancak 2 kişi çok yakın bu belli.
Herkesin ortak dili takımı bozmadan transfer yapmak istiyoruz vurgusu. Metin başkan özellikle fiyat arttırmak için değil başarılı olmak için vurgusu yaptı. Yani oyuncu illa ben gitmek istiyorum demezse gönderme taraftarı değil kulüp. Ya da almak isteyen keseyi açmak zorunda tavrı bu.
Herhalde konuşmayan bir Erden Timur kaldı. O da iş bitiriciliği ile konuşacak anlaşılan.

1686260088251.png

Nelsson problem çıkarmayabilir de, Boey net bir şekilde transfer yapmak istiyor. Burası belli. Tutabileceğimizi zannetmiyorum, ki tutulmamalı da. Para ediyorken satacaksın. Bu işin sakatlığı var, aynı performansı gösterememe ihtimali var vs vs.
TS bu hatayı Uğurcan ve Abdülkadir'de yaptı mesela...
Nelssona söz verdik rtaş bence ikisi de kesin olarak gidecek. Kışın Nelsson yerine genç bi stoper ismi düşmüştü yine Danimarka civarlarından herhalde ama ismini hatırlayamadım

Nelsson için talep edilen miktara yaklaşan bir kulüp olursa yol verileceği aşikar. Metin Öztürk'ün konuya dair yorumu da bunu doğruluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt