- 5 Eylül 2014
- 80.074
- 62.709
- 4.283
bayram mesainiz nasıldır inşallah?Bu hafta perşembe ve cuma çalışmıyorum
Önümüzdeki hafta pzt salı cuma cmt çalışmıyorum
Keyfinize göre beklerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bayram mesainiz nasıldır inşallah?Bu hafta perşembe ve cuma çalışmıyorum
Önümüzdeki hafta pzt salı cuma cmt çalışmıyorum
Keyfinize göre beklerim
Şutlamak ayıp olmuyor mu Muslera için?Gomis'ten kurtulduk. Mata, Mertens, Muslera'yı da şutlamak lazım acil
Azmış. Yayın paraları dahil mi?
o kadar ölçmedim reisAzmış. Yayın paraları dahil mi?
cetvelin küçükse ölçme renktaşo kadar ölçmedim reis
27-28 haziran ve 1-2 temmuzda müsaitimbayram mesainiz nasıldır inşallah?
İşe yaramayacak her ismi şutlarız gerekirse baban gelsin babanı bile şutlarımŞutlamak ayıp olmuyor mu Muslera için?
Yaşlandı, yabancı sınırı, yüksek yıllık ücret, misyonunu tamamladı bence. Teknik ekibe geçebilir. Efsanemizdir.muslerayı şutlamak mı
sebep
o süreç içerisinde yanınızda bulunmak suretiynen konstantiniyye sularında olacağım27-28 haziran ve 1-2 temmuzda müsaitim
Duygusallığa yer yok. Bakınız örnek; Omar denen çomar. İkisini kıyaslamıyorum tabi ki ama miadını dolduran herkesle vedalaşılmalı.Şutlamak ayıp olmuyor mu Muslera için?
Okio süreç içerisinde yanınızda bulunmak suretiynen konstantiniyye sularında olacağım
gelişmeleri anbean wp'den aktaracağım
sen ne gereksiz bir kıvama geldin.İşe yaramayacak her ismi şutlarız gerekirse baban gelsin babanı bile şutlarım
çocuk iyi topçu, hatta burak elmas ne karşılığında bıraktı bilinmez ama alsaydı bizim topçumuzdu.. kötülemenin ne faydası var ? hatta gedson bizde olsa zaniolo'nun performansı *2 olurdu..lan bu bjklilerdeki kafa yapısı harbiden başka bişey.zaniolo gibi italyan wonderkidini küçümsüyolar.GS macına kadar gedson ve ahdmetovice küfür ediyolardı,bunlarla ne sampiyon olursun ne avrupada bişey oynarsın diye.ne zaman gedson GS maçı oynadı kral oldu,senol günes haftalardır gedsonu serbest oynatıyo,2.forvet gibi üstelik.
ama özellikleri o bölge için yetersiz.dinamizmin ve temponun adresi gedson ,tabi sadece GS maclarında : ))
muslera'dan özür dileyeceksinizDuygusallığa yer yok. Bakınız örnek; Omar denen çomar. İkisini kıyaslamıyorum tabi ki ama miadını dolduran herkesle vedalaşılmalı.
Elbette kapının önüne koymayacağız. Güzel bir jübile ve veda.
Kessen ne gereksiz bir kıvama geldin.
??Keremcan Karatas Bey diyeceksiniz!
Ne var Feramuzum