Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti açılmış, hızlı da bir giriş yapılmış :)

Bir vizyonlu adam neleri değiştirebiliyor bunu da tekrar görmüş olduk. Metin Öztürk - Eşref Hamamcıoğlu'dan hangisi gelse şu an çok farklı şeyler söyleniyordu.

Şükür sağlam bir yönetim, iyi bir teknik ekip ve kaliteli oyuncularla şampiyonluk geldi.

Okan hocanın şampiyonluktan sonra Feneri de yenmek istiyoruz demesi, dün Erden Timur'un kadro Avrupa için eksik kalabilir daha iyisini yapmalıyız demesi bizleri ilerisi için daha da umutlandırıyor.

Muhtemelen kemik kadrodan ayrılanlar olacaktır. Fakat bu sayının ikiyi geçmemesi iyi olur, her sene tekrar baştan kadro işi çok sıkıntılı.

Tielemans, Guerreiro, Blas bunlar çok uygun isimler ama her zaman saha içi lider oyuncular olmalı. Icardi, Torreira, Nelsson önemli roller üstlendi.

Boey ve Nelsson'un gideceğini düşünüyorum 20-25 civarı teklifler gerçekten iyi, oyuncu parlatmışken gönderip benzer transferleri yapabilmeliyiz. Boey ilk geldiğinde de beni en çok heyecanlandıran oyunculardandı, o ara düşüş dışında hep aynı çizgide ilerledi.

Zaniolo için birşey diyemiyorum açıkçası dün çok kalite 2 gol attı ama bir türlü oyun içinde takım oyuncusu gibi göremedim, belki seneye değişir.

Uğurcan konusunda ise alınması çok istiyorum. Muslera-Uğurcan 1-2 sene değişmeli daha sonra Muslera'nın kaleci antrenörü olacağı bir planlama çok güzel olur. Kale konusunda değişmeli nasıl yürütülebilir onu da pek net göremiyorum ama artık Muslera sonrası ne olacak bu sene iyi düşünülmeli.

Şampiyonluğumuz tekrardan hayırlı olsun, inşallah güzel bir transferi dönemi geçiririz. Özlediğimiz Avrupa maceramıza yenilerini ekleriz.

transfers_351224779_2020568431631569_2021719542908243526_n.jpg

çocuk iyi topçu, hatta burak elmas ne karşılığında bıraktı bilinmez ama alsaydı bizim topçumuzdu.. kötülemenin ne faydası var ? hatta gedson bizde olsa zaniolo'nun performansı *2 olurdu..
iyi futbolcu olabilir,ama yetenekleri kısıtlı.bize daha iyisi lazım.onu da alacagız zaten.zaniolo az süre almasına ragmen iyi .ayrıca,bjklilerin gedsona sezon boyunca sövdüğünden söz ettim.ben kötülemedim,yetersiz özellikleri var dedim.artık elalemin topcusu olmuş,söylediğim ne dokundu?anlamadım.iyi forumlar

İnşallah bu transfer nöbeti 20 felan olmaz ilk 5 te tüm transferler hazır hale gelir diğerleri fırsat transferi için bekleriz

elalemin topcusuna yetenekleri kısıtlı dedik diye nasıl kötülemiş oldum,hala anlamadım.bjkliler sövdü adama,GSlılar hala adama aşık.ne gedson sevdasıymış lan.;D

Ekli dosyayı görüntüle 204555

1685955135978.png

millet delirmiş
şu videoda
töreni yerine önce yöreni yazılmasını
tielemans'a bağlıyorlar

yöre.... töreni
Youri Tielemans

1685955202003.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt